Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megeshetett a dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeshetett a dolog?

Figyelt kérdés

A barátnőm még szűz,de pettingnél lehetséges hogy egy nagyon kevés ondó elfolyhatott arra.

tiszta akármivel le is törölgettük óvatosan és ez így nem is tűnik olyan nagy dolognak,hiszen tényleg nagyon kevés anyag juthatott el arra.

Viszont tegnap kellett volna neki megjönnie és még soha nem késett neki...Van ok félni?

2010. dec. 24. 12:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Szülni fog egy medvedisznóembert.

Boldog Karácsonyt!

2010. dec. 24. 12:26
 2/20 sasna ***** válasza:
került a hüvelyébe, akkor igen, lehet terhes..
2010. dec. 24. 12:31
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon unom már ezeket a kérdéseket... Ha oda került akkor VAN RÁ ESÉLY! Mi olyan bonyolult ezen???
2010. dec. 24. 12:33
 4/20 anonim ***** válasza:
Mi az az oda? Mi az az arra? Mert azért nem mindegy. Ha a hasára nem akkor nem nincs baj, ha szemérem dombra ment akkor nem nincs baj, ha beleélveztél akkor rossz hírem van baj van. Komolyan azok a szerencsétlen kis spermák azért nem maratont másznak...
2010. dec. 24. 13:44
 5/20 A kérdező kommentje:
a szemérem ajkak közelébe,de bele nem élveztem,azért írtam oda,hogy még szűz...meg ha esetleg a hüvely közelébe is került akkor sem tömködtem bele ^^ igyekszem pontosan fogalmazni,csak kicsit nehezen megy,mert ideges vagyok és remélem,alaptalanul
2010. dec. 24. 13:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Alaptalanul.... Szerintem nincs esély rá, a spermák elpusztulnak a levegőn.
2010. dec. 24. 15:26
 7/20 sasna ***** válasza:
hat, igy nem hiszem h gond van.. bár a szeméremajkak azok neccesek.. :S
2010. dec. 24. 15:27
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én sem hiszem,hogy nagy gond lenne,de pont most késik neki...a természet rossz tréfája....remélem.
2010. dec. 24. 15:29
 9/20 sasna ***** válasza:
www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferencet kérdezd meg. és ird le, h mit mondott.
2010. dec. 24. 15:37
 10/20 A kérdező kommentje:
Rendben,majd írok.most azt írja,hogy éppen rendel.
2010. dec. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!