Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Üti egymást a két dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üti egymást a két dolog?

Figyelt kérdés

Szedek fogamzásgátlót de kicsit így is aggódok. Ezért Pharmatex hüvelykúpot is szeretnék használni. Nem tudom, hogy ez a két dolog megfér-e egymást mellett. Nem ütik-e ki egymást.

A válaszokat előre is köszönöm. A bunkó és lekezelő válaszokat inkább mellőzétek. :)

2011. júl. 20. 20:05
 1/6 anonim válasza:

Szia!

szerintem nem üti egymást a 2

énis használtam régen olyan hüvelykúpot,de nekem nagyon rosszvolt,óvszer mellett alkalmaztuk,

égetett,csöpögtem undivolt,és fájt tőle a hüvelyem:/

16/L

2011. júl. 20. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok lány se orvos szal szerintem kérdez meg egy orvost mert tudtommal az ilyen fogamzásgátlókba hormonok vannak nem véletlen orvosok írják fel
2011. júl. 20. 20:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

A pharmatex vény nélkül kapható. Ezért gondoltam, hogy nem árthat hamár recept se kell hozzá. De gondoltam először inkább itt kérdezem meg a biztonság kedvéért.

2011. júl. 20. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
felesleges a kettő együtt
2011. júl. 20. 20:25
 5/6 anonim válasza:

a hormonok miatt sem ötheti egymást..

a fogamzásgátlóban van hormon,de kevés.

a kúpban pedig nincsen és tudtommal nagyon minimálisan szívódik fel szal nincs gond:)

2011. júl. 20. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem üti egymást, de ez így csak felesleges pénzkidobás.

Értem én h maximális védettség, de olyan így sincs, elején én is aggódtam, de hidd el h ha betartod az előírást nem lesz baj. De majd kitapasztalod.

2011. júl. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!