Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretkeztünk, de először nem húzott óvszert. Kb 5 percig csinálhattuk így. Utána húzott gumit.

Tudom, hogy hiba volt, de sajnos megtörtént.

Ennyitől lehetek terhes?

2010. dec. 22. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy terhes lehetsz. a barátnőmmel soha nem csináljuk gumival. de nem élvezek belé természetesen. igazából a többi barátnőmnél se használtunk és egy se lett terhes
2010. dec. 28. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is több éve így védekezünk és semmi gond nem volt. Szerintem nagyon minimális az esély.
2010. dec. 28. 00:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggódj, de máskor vigyázzatok jobban:)
2010. dec. 28. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
no para :D
2010. dec. 28. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Azért aki így "védekezik" ne ossza már az észt. Ki tudja, lehet nekik van vmi bajuk, azért nem sikerült még be a gyerek. De csak idő kérdése.

Leszarom, hogy hogy védekezik, csak a felelőtlen tiniket nem kellene még arra buzdítani, hogy így nem lehet gond.

Sztetek ha ez olyan marha jó védekezés lenne, akkor ennyi abortusz lenne? Hát marhára nem. Nem ilyen egyszerű, hogy csak "előtte kihúzom", aztán kész.

2010. dec. 28. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
persze
2010. dec. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!