Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon a gumi vagy a fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a gumi vagy a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb. 19 f vok és barátnőmnek nem szeretnék fogamzásgátlót adni mert hallottam róla hogy nem jó meg milyen mellékhatásai vannak. Jó a fogamzásgátló is vagy inkább a gumi az "egészségesebb".
2009. jan. 23. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát a gumi egészségesebb,de macerásabb!Inkább Pharmatex hüvelykúpot ajánlok megszakítással!
2009. jan. 23. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
gumi. véd a fertőzésektől is. fogamzásgátló meg hormontartalmú szal mellékhatásai lehetnek.
2009. jan. 23. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a tabletta is jó, ha a megfelelőt kapja, de ezt persze tartós kapcsolatban élők élvezhetik, anélkül meg marad a gumi...
2009. jan. 23. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én a gumiban hiszek ...
2009. jan. 24. 00:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal felhőtlenebb a szex gumi nélkül.
2009. jan. 24. 08:00
 6/11 anonim ***** válasza:

mindkettőt használtam, foamzásgátlóval sokkal spontánabb meg felhőtlenebb a szex. Nem figyeljük, hogy, lecsúszott-e, nem szakadt-e ki, stb

Tabletta nekem bevált. Gumit nem szerettem

2009. jan. 24. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Most ha az valakinek problémát okoz, hogy szex közbe néha megnézze, hogy nem csúszott-e le az óvszer, akkor az szedjen tablettát. Azért annyira nem maceráns dolog 1-2* megnézi hogy jó helyen van-e, illetve a végén kb 10 másodperc míg átnézitek, hogy nem szakadt-e ki. Aki ezeket írja, azt szerintem csak műproblémát csinál ebből az odafigyelős dologból. Amúgy pedig a biztonság megér annyit, hogy megnézd, vagy mégsem?
2009. jan. 24. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen megér annyit, de ha már a végén nézed meg hogy kiszakadt-e... akkor már b*szhatod, ha ki van szakadva.

Nőként mondom, hogy utálom a gumit, nem pasiként. Nekem elég vágyölő volt néha, amikor már nagyon belemelegedtünk a dologba, és hát akkor gumi.

Amióta tablettát szedek, azóta számomra jobb a szex, a barátom számára is. De mindneki döntse el maga mit használ. Ez az én álláspontom. nem szeretem a gumit.

2009. jan. 24. 13:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Van akinek csökken a libidója a tablettától(idővel).

Szerintem a gumi jobb, a legtöbb orvos ezt ajánlja, véd a fertőzésektől és nem kényelmetlen.

2009. jan. 25. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Gumival védekeztünk sokáig, aztán mivel nekem sose volt jó, nem éreztem szinte semmit, már sokkal kevesebbet szexeltünk, párszor berakta gumi nélkül, de azt nem sokáig mertük csinálni, most tablettát kezdtem szedni két napja. Mindig is tablettaellenes voltam, de az alternatív megoldásokba sem bízok, már most félek a mellékhatásoktól... :( Mivel ő még nálam is fiatalabb lehet, gumit használjatok inkább.
2009. nov. 26. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!