Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynette 20-al lett valakiné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynette 20-al lett valakinél probléma? !

Figyelt kérdés
Lindynette 20-at szedek 15napja..rendesen szedtem tudom a tájékoztatóban az van, hogy 1hónapot várjak a védekezés nélküli szexel, de gondolom van aki hamarabb belevágott..tőlük szeretnék véleményeket hallani..aki pl. 2hét után így csinálta..semmi baj nem lett? szerintetek megpróbálhatom a barátommal megszakítással esetleg? vagy biztos-ami biztos várjunk?! köszi előre is
2009. jan. 23. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesóm 2 hetet várt, nem lett terhes. Nekem is azt írta a doki, és 2 hetet mondott. Ennek ellenére én biztosan várok 1 hónapot majd vele.
2009. jan. 23. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
én is ezt szedem, nekem is 2hetet mondott a doki annak idején (2éve), de én a biztosra mentem és megvártam az 1hónapot!
2009. jan. 24. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
mi még az első 2 hónapban is óvszerrel védekeztünk a tabletta mellett, aztán a 3. hónaptól kezdve a tabletta szedésénél (azaz 21 napig) egyáltalán nem kívántam a páromat. Abban a 7 napban, amikor nem volt szabad a szex, akkor meg igen.
2009. jan. 25. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a menszid első napján kezded el szedni akkor már a kezdetektől védett vagy... bár én két hetet várnék azzal, hogy a párod belédélvezzen. :)

De ezt az orvosom mondta és a tájékoztatón is rajta van.

2009. jan. 27. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!