Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudatlan lány írasson fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudatlan lány írasson fel esemény utánit?

Figyelt kérdés
Tegnap szexeltem először a 1 sráccal.Nem szedek semmit még (mert csak 16 vagyok) és nem tudom,hogy ő védekezett-e.De tapasztalt és nem tűnt idegesnek reggel..viszont én azért aggódom,és nem tudom megkérdezni tőle,hogy használt-e valamit mert elutazott és repülőn van.Most alhasi tájékon kicsit görcsöl,mint amikor megvan...nem tudom ennek van e jelentősége...mit tegyek?
2010. dec. 22. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Hát már bocs, de ezen nem lehet nem kiakadni, te egy abortusszal, egy kisbaba életével szórakozol!!!

Ha ezt megúszod inkább ne szexelj. Az a biztos.

Azt csak tudod hányadik ciklusnapodon vagy, és hogy beléd élvezett-e? Segítek: ha utána folyt ki belőled a sperma, akkor nem volt gumi.

2010. dec. 22. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
De ha nem is folyt ki semmi, akkor sem biztos, hogy használt óvszert. És ugye mint tudjuk, megszakítással is teherbe lehet esni. Tényleg válaszolhatnál a kérdésekre is, ahelyett, hogy csak mentegeted magad. Akkor talán tudnánk is vmi használhatót is mondani...
2010. dec. 22. 12:43
 13/19 A kérdező kommentje:

nyilván nem vártam dicséretet,de azzal semmivel sem jobb a helyzet,hogy minden második kommentár az,hogy minek él egy ilyen ember mint én..(tisztelet a kivételnek)

nem,nem élvezett belém,és nem folyt ki belőlem az aktus után semmi.

igen a szex nálunk csak ebből az általad említett "ki-be" témából állt,előtte természetesen hozzáértem,de akkor nem volt rajta..

nem..nem jutott eszembe megkérdezni tőle..olyan gyorsan történt és abban a pillanatban (sajnos) nem ez volt az első gondolatom.

múlthét közepén múlt el egyébként..

2010. dec. 22. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:

A ciklust nem az elmúlás napjától számoljuk (hanem a menzesz első napjától). Mivel halvány lila fogalmunk sincs, hogy hány napos a menzeszed és a ciklusod, annyiból, hogy ekkor meg akkor múlt el nem tudunk érdemleges következtetést levonni.

Tehát a kérdés még egyszer: A ciklusod hanyadik napján voltál? Hány napos a ciklusod?

2010. dec. 22. 12:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Múlt hét közepén múlt el, akkor kb a 12. napodon voltatok együtt? Hát ez elég rossz időpont. De ha nem folyt ki semmi, és volt elöl egy gumisdoboz, akkor gondolom használt óvszert. Mindenesetre hívd fel és kérdezd meg!!!
2010. dec. 22. 12:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyi a válaszom, ha terhes leszel (esetleg):

Ne legyen gyereked! Nem rosszból kívánom, egyszerűen nem érdemelnéd meg, ha már védekezni sem vagy hajlandó!

Valaki küzd azért, hogy kisbabája legyen és ha te most terhes leszel...

Már így is kivagyok az ilyen emberektől :S

Azért remélem, hogy nincs semmi baj!!!

Tenni nem tudsz mást, mint amit az előttem szólók írtak. 72 órás tabletta, orvos, és hívd fel a fiút! Bár szerintem neki már édes mindegy...

2010. dec. 22. 14:03
 17/19 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Biztos, hogy 16 vagy?
2010. dec. 22. 17:22
 18/19 A kérdező kommentje:
beszéltem a barátommal,azt mondta védekezett és nem tenne ki ilyennek :) köszi a segítséget azért!!!!
2010. dec. 23. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:

tájgetosz áktííív eset.

köszönjük Emese !

Sok gyereket elljél azt kivánom neked:)

2011. jan. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!