Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6hónapja szedek gyógyszit.Amikor megjött, tudom hogy akkor is véd, de hasmenésem volt és ez mennyire gyengíti a hatást?Most így hat a fogigátlóm?
Ha gyógyszermentes napon van hasmenésed, sztem az nem befolyásolja. Enyhe hasmenés nem probléma. Csak ha erős és 2-3 órán belül jelentkezik.
Amennyiben a Zinnat antibiotikum, akkor esélyes a terhesség. Nekem barátnőm antibiotikum miatt lett terhes mert nem figyelt rá, hogy gyengíti a fog.gátló hatását.
Szóval azóta már megjött 1x? Azt ugye tudod, hogy egyes esetekben a nők akkor is menstruálnak egy darabig, ha terhesek?
Amúgy a Zinnat betegtájékoztatója nem írta, hogy antibiotikum lenne, csak azt, hogy fertőzések kezelésére szolgál. Ha ez így van, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne.
Nem is tudom...A napokban olvastam az egyik fog.gátló betegtájékoztatóját, az 4 hetet írt kieg. védekezésre. Bizonyára jó erős antibiotikus esetén.
Amúgy meg attól függ, melyiket szeded. Mindkét gyógyszer papírját böngészd át. Ha nincs benne a válasz, hívd a dokidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!