Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? (Esemény utánni tabletta)
Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy tegnap kiszakadt a gumi elrohantunk egy csomó helyre aztán végül elküldtek egy kórházba (ma mentünk el párommal ide) nagy nehezen végre felírta valamelyik orvos-.- de kb semmit se mondott csak h hogyan vegyem be. mire számítsak? meg fog jönni a napokban vagy hogy? semmi tapasztalatom nincs ezzel a tablettával kapcsolatban hiszen még sose történt ilyen baleset.. :/2010. dec. 18. 21:31
2/6 A kérdező kommentje:
nem ilyen jellegűre gondoltam te f*szfej -.-
2010. dec. 18. 21:58
3/6 anonim válasza:
vedd be minél hamarabb... pár nap múlva lehet hogy vérezgetni fogsz, az is lehet hogy nem, csak kicsit görcsölsz... semmi drámát nem fog okozni a szervezetedben, és olvasd ela dobozban a használati utasítást.
4/6 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ennyi szánalmas ember??? a nődoki is beleröhögött a képembe... közbe nem tehetek róla hogy kiszakdt!!!!!!!!:@
2010. dec. 18. 21:59
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) amúgy az elsőt még akkor bevettem :)
2010. dec. 18. 21:59
6/6 anonim válasza:
Igen ez sajnos így van:S nekem a doki azt mondta ,h ezt már elötte felkell irattatni és ha szükséges akk csak kiváltani:/De nem kell aggódni ha ncis köztes vérzés nekem se volt és azóta rendesen megjött...de a fogamzásgátló tabletta sokkal biztonságosabb lenne énis most karok majd irattatni,mert a gumi egyáltalán nem oylan biztonságos ,mint gondolnánk:S:S:SÚgy is lyukas lehet ,h észre se veszitek ...háát rem midne rendben lesz és időben megjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!