Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tabletta szedés leállása után...

Tabletta szedés leállása után mire számítsak?

Figyelt kérdés

Úgy érzem depis vagyok a fogamzásgátlómtól, de mivel már több sem vált be, nem szeretnék kísérleti nyúl lenni,ráadásul nagyon drága is.Gondoltam arra, hogy abba hagyom és gumival védekezünk,mivel a barátomat sem fogom pár hónapig látni.Nagyon megviseli a szervezetemet ha abbahagyom( több mint 3 éve szedem, Gracial)?Mire számítsak?Rosszullét, vérzések össze-vissza pattanások?Sokaktól viszont hallottam, hogy tabi után sokkal jobban kívánták a párjukat.Igaz lehet?

22l

2010. okt. 21. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mindenkire másként hat a tabiról történő leállás. Lehet semmi gond nem lesz, én kívánom. De lehet az is, felborúl a hormonháztartásod. Esetleg késik a mencid.
2010. okt. 21. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes módon én csak annyi változást tapasztaltam, hogy a havi vérzésem nem szabályosan jött meg. Elsőre elég sokára is
2010. okt. 21. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én amikor majdnem 10 év után leálltam vele csak annyi változás volt,hogy híztam egy kicsit..De jó lett a közérzete,és valahogy frissebbnek érzem magam..Pár menstruáció egy kicsit kuszálódva jött meg,de ez is beállt..

Én azért hagytam abba,mert az orvosom szerint 35 év felett a fogamzásgátló tabletta trombózist okozhat...Na én ezt nem szeretném megkísérelni..

2010. okt. 21. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: Amúgy is trombózist okozhat, bármilyen életkorba...csak 35 fölött nagyobb eséllyel.

Kérdező: Ha problémád van, hülyeség lenne csak azért nem abbahagyni, mert félsz, hogy mi lesz.

A mellékhatások megszűnnek, a menzesz vagy rendbe jön, vagy nem (ha nem, akkor orvoshoz kell fordulni).

Ha csökkentette a libidódat a tabi, akkor vszínűleg az is helyrejön. Pattanás inkább olyannál fordul elő, akinek előtte is volt.

2010. okt. 21. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Tabi előtt szabályos 23 napos ciklusaim voltak,nem voltam pattanásos,nem is nagyon véreztem, nem görcsöltem.Remélem, ha leállok vele,akkor ez visszatér,esetleg hízom egy kicsit.

Amikor épp 7 napos szünet van jobba érzem magam, kiegyensúlyozottabb vagyok és ahogy az egyik válaszadó is írta, frissebbnek érzem maga, pedig csak 7 napos szünet.Ááá... mérgek ezek a bogyók

2010. okt. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!