Tabletta szedés leállása után mire számítsak?
Úgy érzem depis vagyok a fogamzásgátlómtól, de mivel már több sem vált be, nem szeretnék kísérleti nyúl lenni,ráadásul nagyon drága is.Gondoltam arra, hogy abba hagyom és gumival védekezünk,mivel a barátomat sem fogom pár hónapig látni.Nagyon megviseli a szervezetemet ha abbahagyom( több mint 3 éve szedem, Gracial)?Mire számítsak?Rosszullét, vérzések össze-vissza pattanások?Sokaktól viszont hallottam, hogy tabi után sokkal jobban kívánták a párjukat.Igaz lehet?
22l
Én amikor majdnem 10 év után leálltam vele csak annyi változás volt,hogy híztam egy kicsit..De jó lett a közérzete,és valahogy frissebbnek érzem magam..Pár menstruáció egy kicsit kuszálódva jött meg,de ez is beállt..
Én azért hagytam abba,mert az orvosom szerint 35 év felett a fogamzásgátló tabletta trombózist okozhat...Na én ezt nem szeretném megkísérelni..
Utolsó: Amúgy is trombózist okozhat, bármilyen életkorba...csak 35 fölött nagyobb eséllyel.
Kérdező: Ha problémád van, hülyeség lenne csak azért nem abbahagyni, mert félsz, hogy mi lesz.
A mellékhatások megszűnnek, a menzesz vagy rendbe jön, vagy nem (ha nem, akkor orvoshoz kell fordulni).
Ha csökkentette a libidódat a tabi, akkor vszínűleg az is helyrejön. Pattanás inkább olyannál fordul elő, akinek előtte is volt.
Tabi előtt szabályos 23 napos ciklusaim voltak,nem voltam pattanásos,nem is nagyon véreztem, nem görcsöltem.Remélem, ha leállok vele,akkor ez visszatér,esetleg hízom egy kicsit.
Amikor épp 7 napos szünet van jobba érzem magam, kiegyensúlyozottabb vagyok és ahogy az egyik válaszadó is írta, frissebbnek érzem maga, pedig csak 7 napos szünet.Ááá... mérgek ezek a bogyók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!