Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen írnának fel nekem fogamzásgátló tablettát?
15 éves vagyok,már 2 éve menstruálok,de nem áll be !valamikor 30 nap telik el ,valamikor csak 20,néha egy kis barnázás közben. A fogamzásgátló beállítaná,nem?
A szüzességem is hamarosan el fogom veszteni, és nem bízom az óvszerben, egy barátnőmnek most 2 hónapos a kislánya,mert kiszakadt a gumi.Ha anyukám nem lenne ott velem akkor semmi esély rá? (Elmondanám neki,ha a nőgyógyász felírná, de nem túl jó a kapcsolatunk, kérni nem szeretném rá.)
majd helyreall parev mulva. amugy meg sztem ne irass fel, es ne is veszitsd el meg ennyi idosen.. honnan tudod h mikor fogod? ki josolta meg? melyik josno? megadod a cimet? enis akarok ilyen joslasokat, aki pontosan megmond mindent. de ha ennyire elszant vagy akkor veszitsd el. kit erdekel? remelem kilyukad a gumi. es nem irnak fel neked fogamzasgatlot, ha ilyen hulye vagy.!!!
15/L

Nekem van olyan lelkiismeretes nőgyógyászom, aki kijelentette, hogy 16 éves kor alatt nem ír fel bogyót, mert elég durván bezavar a szervezet működésébe. Van annyi minden használj mást, ha annyira dugni akarsz, pl gumi, spermicidek, pesszárium.
Mellesleg az, hogy drága a bogyó még nem garancia, hogy nem hízol el tőle, én az egyik legolcsóbbat szedem és egy dekát se híztam tőle 3 év alatt.
Ha baj van a menzeszeddel, akkor elmész a nődokihoz és megmondja mit szedj, ne szedj. Ne tedd tönkre magadat ilyen fiatalon. Szerintem is korai a szex, de hát te tudod...
21/L

Nem biztos hogy felírja, az én szervezetem nem állt készen 17évesen a fogamzásgátlóra épp a hormonok miatt. pár hónappal később újra megvizsgált, és felírta a gyógyszert.
barátnődnek sok esze van, ha elszakad a gumi észre lehet venni és EGYBŐL irány a nőgyógyászati ambulancia, ahol felírják a 72órásat...

Ha valakinek kiszakadt a gumi és nem akar gyereket az nem kockáztat és lesi,hogy ez most sperma vagy előváladék,hanem elmegy orvoshoz és beveszi a 72 órás tablettát.Inkább egy olyan "feleslegesen",minthogy utána tologathassa a gyerekét.Az előváladék pedig ugyanúgy lehet veszélyes,mintha elélvez valaki.
A szervezeted azzal,hogy még nem állt be jelzi azt,hogy a hormonháztartásod még nem kész.Ez lehet,hogy idővel beáll,lehet,hogy nem,de akkor sem a fogamzásgátló a megoldás,hanem ki kell deríteni az okát.De még egyáltalán nem korai,hogy nem állt be,kb.1-2 éve menstruálhatsz.
Ha erre most fogamzásgátlót kezdesz el szedni,akkor gyakorlatilag ezt az egészet kikapcsolod.Nem lesz menstruációd,csak megvonásos vérzésed,ami mindig időre fog jönni,hisz azért jön,mert abban a 7 napban nem fogod szedni a tablettát.Hogy utána mi lesz,ha abbahagyod csak az égieken múlik,nem lehet tudni előre.Nem ritka a menstruáció zavar vagy annak teljes kimaradása.Ez gyerekvállalás szempontjából nem előnyös.
A tabletta,bármelyiket is kapod több ezer forintba fog kerülni,ezt a szintén tizenéves párod fogja kifizetni?
Hogy mikor fogsz szexelni,ebben úgysem fogsz ránk hallgatni.Egy fél éves kapcsolat még semmi,főleg 15 évesen szexhez semmi,de erre majd te is rá fogsz jönni,szivesen várunk majd további kérdésekben a párkapcsolat témakörben,lesz mit kisírnod itt.
GRATULÁLOK ANNAK A SOK F*SZNAK AKIK EDDIG ILYEN KEDVESEN VÁLASZOLTAK!
pár sorból egyesek megitélték ezt a lányt, hogy egy ribanc, meg ha viszket vakard meg... azért mert egyesek maradiak, begyöpösödtek, vagy túl vallásosak, elöitéletesek.. ha szereti és készen áll, a barátja szintén, és előre gondoskodnak a védekezésről,mértkellbeoltani? a kérdésre válaszoljatok,istenem...
15 évesen vesztettem el szintén és már 5 éve együtt vagyunk... annyira elöitéletesek az emberek, hogy az valami hihetetlen..
a kérdezőnek, szerintem is avasd be anyukád, én nagyonjól döntöttem hogy akkor elmondtam neki,mert mikor történt egy malőr, 72 órás tablettát feliratni ő vitt el,mindenben mellettem állt. a kapcsolatotok jóvátételén (nemtudommi lehet a gond) azon is dolgozni kell. prübáljátok helyre hozni, a mi esetünkben ez hozta össze kettőnket, a bizalom, hogy elmondtam. nemtudom hogy a doki felirná-e neked mert kellenek hozzá vizsgálatok, pl hogy a májad eégszséges-e, mert ha nem simán kinyirja a gyógyszer. ha minden rendben van a szervezeteddel csak akkor írja fel. soksikert és ha nem jön össze, akkor óvszer, azis megbizható ha megfelelően alkalmazzátok:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!