Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 évesen írnának fel nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen írnának fel nekem fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,már 2 éve menstruálok,de nem áll be !valamikor 30 nap telik el ,valamikor csak 20,néha egy kis barnázás közben. A fogamzásgátló beállítaná,nem?

A szüzességem is hamarosan el fogom veszteni, és nem bízom az óvszerben, egy barátnőmnek most 2 hónapos a kislánya,mert kiszakadt a gumi.Ha anyukám nem lenne ott velem akkor semmi esély rá? (Elmondanám neki,ha a nőgyógyász felírná, de nem túl jó a kapcsolatunk, kérni nem szeretném rá.)

2010. dec. 18. 16:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem anyukádnak, akkor mégis kivel beszélnéd meg ezeket a dolgokat? Kérjél tanácsot attol a barátnődtől, akinek már van egy gyereke.

De most komolyan. Ne anyukád nélkül váltasd ki 15 évesen:S

Tudod te hogy egy jó fogamzásgátló, amitől nem hízol fel, mennyibe kerül? Tudnád állni egymagad?És miaz, hogy hamarosan elveszted a szüzességedet? Ezt így megtervezted, hogy melyik napon fogod?:S de most komolyan. Mit akarsz 15 évesen még szexelni?:S Nem értem. én 16 vagyok, mégis megvagyok még nélküle.

L/16

2010. dec. 18. 16:40
 2/19 A kérdező kommentje:
Anyukámmal való kapcsolatomról nem szeretnék most vitát nyitni,hosszú történet.Nem beszélünk túl sokszor egymással. A párommal pedig pontfél éve vagyunk együtt,pettingelünk, de már mindketten szeretnénk ha megtörténne. És írtam, ha a nőgyógyász felírná nekem, elmondanám neki, és ő venné meg természetesen.
2010. dec. 18. 16:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első válasz író:) nem gondoltam, hogy egy lány fog ilyet írni:) szeretlek, ha nem haragszol:)
2010. dec. 18. 16:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fogsz. A fogamzásgátló erősen tönkre vágja a természetes hormonháztartást Egy, már kifejlődött szervezet számára találták ki, neked meg össze-vissza ingadozik még az egész. Ha ebbe mesterségesen beleavatkoznak, akkor az hatalmas, az egész életedre kiható károkat okozhat.

A másik meg: én már három éve használok gumit a barátnőmmel, legtöbbször olcsó DM-es kiadást, és még soha, egyetlen egyszer sem szakadt ki. Ha normálisan, a használati útmutató szerint használják (vagyis normálisan fel van helyezve, nem marad levegő alatta, megfelelő síkosító van használva, análisra nem alkalmas, stb...) akkor hihetetlen kicsi a kiszakadás esélye. Persze ha a lány nincs kellőképpen felizgulva, és száraz, akkor is kiszakadhat.

2010. dec. 18. 16:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád nélkül nem tudsz felíratni magadnak tablettát. A menstruációd se állt be, akkor minek akarod tönkretenni magad ezzel? Majd ha beáll a menstruációd, akkor esetleg lehet, mert nem árt annyit, de nem ez a megoldás.

Ennyi idősen még ne akarj szexelni.

2010. dec. 18. 16:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem arról kértem véleményt, hogy készen állok-e a szexre. Készen állok. Ez legyen az én dolgom.
2010. dec. 18. 16:52
 7/19 anonim ***** válasza:
19%

QSzia!

Mindenképpen mennyél el egy nő gyógyászhoz és vele beszéld meg hogy mit hogyan. Szerintem ő sokkal jobban ért hozzá mint itt bármelyikünk, am. pedig fogamzásgátló, ahogy gondolod inkább az mint a gyerek, gumival sincs baj, de izlés kérdése, hogy ki szereti / viseli el. Én speciel nagyon utálom. :-)

Szóval irány a doki akkár anyukáddal akkár nélküle, ő biztosan fog tudni válaszolni a kérdéseidre.

2010. dec. 18. 17:03
 8/19 anonim ***** válasza:

16:47 semmi baj:D

Kedves kérdező, te tudod hogy mit csinálsz. De szerintem még nem kellene szexelned ilyen idősen. de, tényleg te tudod.(: De akkor is megkellene beszélned anyukáddal, bármilyen rossz is a kapcsolatotok. Ki más segitene, ha nem ő?:S De azért sok sikert:S (:

2010. dec. 18. 17:16
 9/19 anonim ***** válasza:

Először is, még jó, hogy gondolnak egyáltalán ilyenre, hogy fogamzásgátlás a kis 14-15 évesek mielőtt elkezdenek nemi életet élni. Ez mindenképp nagyon jó, mert legalább nem jutsz a barátnőd sorsára, és nem utólag jut eszedbe, hogy hoppá... védekezni kellett volna.

Mellesleg 15 évesen nem hiszem, hogy felírna neked az orvos fogamzásgátló tablettát (szülő jelenléte nélkül) de ha mégis, akkor remélem tisztában vagy vele, hogy egy normál kategóriás (és itt nem a leggagyibbra gondolok) gyógyszer 10ezer Ft. körül van. Ennek az árát szülői támogatás nélkül nem nagyon tudja kifizetni az ember ennyi idősen. Különben is, nem értem miért nem beszélsz erről édesanyáddal, ő is nőből van. 20/L

2010. dec. 18. 17:31
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Minek akarsz b*szni ennyi idősen, kis r*banc? Ennyire viszket? Vakard meg!
2010. dec. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!