Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjöhet még a menstruációm?

Már bocs, de nagyon hülye vagy.
Az nem gond, hogy 2 szemmel tovább szedted, mert gondolom így akartad beállítani, hogy melyik napra jöjjön meg, én is így csináltam, hogy ne hétvégén legyen meg.
de a szünet után egy teljesen új levelet kellett volna kezdened, hogy be tudd venni a 21 szemet! ugyanis többet be lehet venni, ha csúsztatni akarod, de a 21-nél kevesebbet nem!
Amúgy még megjöhet, nekem hétfőnként szokott, de van, hogy kedden reggel jön meg, ne parázz, mert még többet fog késni!
És ha még egyszer csúsztatni akarod pár nappal, akkor azt a levelet, amiből csak pár szemet vettél be, tedd félre, mert ha mondjuk hánytál vagy hasmenésed volt beszedés után pár órával, akkor pótolni kell, és az ilyen nem egész levelek pont erre jók.

Ennyi rosszindulatú és tájékozatlan embert még nem láttam!
Kérdező, ne parázz, nem vagy terhes. Nem kihagytál két tablettát (a kihagyás az, hogy kimarad és másnap/harmadnap beveszed), hanem abbahagytad. A menzeszed meg fog jönni, mindegy, múlt hónapban mikor jött meg, a 7 napos szünetben bármikor megjöhet, és ha nem jön meg, az sem jelent minden esetben terhességet, sőt, általában nem. Inkább azt jelenti, hogy nem megfelelő a tabletta hormontartalma. Azért egy teszt nem árt, de csak ha nem jön meg a 7 napban.
Tabletta szedésekor nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés, amikor megvonod a hormont. A szervezeted nem tudja, hogy 19, 21, 23 vagy hányadik után nem veszed be a hormont. Tök mindegy neki, lecsökken a hormonszint és leválik a nyálkahártya. Természetesen nem lehet összevissza, és nem lehet egyszer 15 nap, egyszer meg 30, nem erre találták ki, de néha-néha a 19 és 23 megengedhető. Persze 3 hónap kb, mire a szervezeted egyáltalán hozzászokik a hormonhoz, tehát jobb lenne ilyenkor nem kísérletezgetni, de higgy nekem, nem vagy terhes, ha a többit rendesen beszedted.
Többféle tabit szedtem, 34 vagyok, tudom. Nyugodj meg!
Még egy fontos dolog, ha a 7 napos szünettel variálsz, 7 napnál kevesebb szünetet biztonságosan lehet tartani, többet semmiképpen, mert akkor nem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!