Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
***verus*** kérdése:
Ezek az okai annak hogy nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
3 napja késik a menstruációm, és a múlt héten se voltak jelei annak hogy meg fog jönni. Az utóbbi napokban pedig most van. Barnás folyásom van ami minden menstruácómat megelőzni legalább már egy héttel. És ez most jelentkezett. A hasam is görcsöl. 3hete voltam Egyiptomban és azt is hallottam hogy az éghajlat változástól is eltolódhat a ciklusom. És nem tudok rájönni hogy most kismama vagyok-e vagy sem. Várjak még egy hetet és csak késik és csak azért vannak most a jelei amik előtte szoktak vagy nem? Segítsetek kérlek2010. dec. 10. 14:53
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem meg fog jönni!!Már csak abból is gondolom,hogy írtad hogy máskor is ilyen jelei vannak.3 nap még nem hosszú idő,hogy késik.Várj még egy picit,és ha nem jön meg akkor vegyél egy tesztet,abból nem lehet semmi baj...:)
2/6 anonim 

válasza:

Szexeltél védekezés nélkül? Ha igen, akkor van rá esély, hogy terhes vagy. Ha nem, akkor nincs rá esély.
Olyan ciki, hogy mindenhova be lehet írni ezt a három mondatot -.-
Amúgy, elmondom még egy dolgot: a havi ciklus nem óramű. Vannak olyanok, akiknek napi pontossággal megjön, de az emberi szervezet azért nem igazán köthető napos pontossággal. Könnyedén lehet akár hetes ingadozás is. Ugyanis rengeteg dolog beleszólhat a hormonháztartásba: stressz, táplálkozás, éghajlat, stb...
3/6 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak az éghajlat játszhat közre, mert pl a hugomnak előbb jött meg több mint egy héttel.
2010. dec. 10. 15:12
4/6 anonim 

válasza:

isteneeem...miért nem tudjátok felfogni hogy akármitől késhet, rögtön arra kell gondolni hogy baba lesz. akármitől késhet, átmeneti hormonzavar, fogyás, hízás, stressz...soroljam még?
5/6 anonim válasza:
mer jól megb*szott valaki te kib*szott ku*va te...de lehethogy én voltam
6/6 anonim 

válasza:

19:36
nem értem,hogy ha nem tudsz értelmes választ adni akkor miért írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!