Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes? Bővebben lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kash kérdése:

Lehet terhes? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.lehet,h sokatoknak hülye kérdés lesz,de én jobban szeretek utána kérezni ilyeneknek :)

tehát a kérdés az lenne,h a barátnőm 2 éve szed tabit.1 honap kimaradt különböző okokból,de közben voltunk együtt..nem védekeztünk,csak kivettem,mielőtt elmentem volna.Nem voltunk olyan sokszor együtt,de most késik neki..lehetséges,h az 1 hónapos kihagyás ennyire megzavarta volna a menstruációját? Vagy teherbe esett volna? remélem tudtok rá adni valamilyen választ :) előre is köszi

2010. dec. 10. 09:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

a legbutább védekezés a megszakításos, amit ti alkalmaztatok

gyakorlatilag, ha rosszkor (későn) veszed ki akkor simán teherbeejthetted....

2010. dec. 10. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Mivel az előváladékban is van sperma, ezért igen, kezdjetek gondolkodni a néven.
2010. dec. 10. 10:05
 3/19 A kérdező kommentje:
jo,fent áll ez is..de az nem lehetséges,h bezavart a menzeszbe? mert meg csak par napot késik.
2010. dec. 10. 10:08
 4/19 anonim ***** válasza:
12%

Az előváladékban olyan kevés mennyiségű sperma van, amely nem elég ahhoz, hogy megtermékenyítsenek egy petesejtet. + valaminek fel is kell lőnie oda, mert a megért petesejt a petevezeték közepénél van. Egy két csepp, ami csak úgy kiszivárog nem ejtheti teherbe. Sokáig szedett tablettát, most elhagyta. Természetes, hogy nem jön meg neki rendesen.

Egyébként meg ha féltek, vesztek egy tesztet, és megnézitek. :)

2010. dec. 10. 10:09
 5/19 anonim ***** válasza:
ha csinálna tesztet megtudnátok mi a helyzet.
2010. dec. 10. 10:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Tudod, hány ember lett terhes a megszakításos módszer miatt? Aztán meg az ilyen okoskodók meg csak néznek, hogy mi történt.
2010. dec. 10. 10:10
 7/19 A kérdező kommentje:

szerintem ebben nincs semmi okoskodás.leirtam,h bizonyos okok miatt,1 honap ki lett hagyva.

max előváladék volt,mert időben kivettem mindig,ezzel nem volt gond.

2010. dec. 10. 10:13
 8/19 anonim ***** válasza:

ma 10:09 vagyok,

ha én okoskodom, a nődokim is.

Kérdezőnek: Hány évesek vagytok? Mi lenne, ha terhes lenne?

2010. dec. 10. 10:17
 9/19 A kérdező kommentje:
22,és 21...1 éve együtt vagyunk,ugyhogy megtartanánk..lenne par ajtocsapkodas a szülőknél.csak az a para,h nem keresünk valami jol,nem élünk együtt,és igy nehez belevagni.csak ez a gond :)
2010. dec. 10. 10:19
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Örülök, hogy megtartanátok. Fel a fejjel! Irány egy patika, aztán tudjátok meg, hogy mi a helyzet! :)
2010. dec. 10. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!