Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes? Bővebben lent
Sziasztok.lehet,h sokatoknak hülye kérdés lesz,de én jobban szeretek utána kérezni ilyeneknek :)
tehát a kérdés az lenne,h a barátnőm 2 éve szed tabit.1 honap kimaradt különböző okokból,de közben voltunk együtt..nem védekeztünk,csak kivettem,mielőtt elmentem volna.Nem voltunk olyan sokszor együtt,de most késik neki..lehetséges,h az 1 hónapos kihagyás ennyire megzavarta volna a menstruációját? Vagy teherbe esett volna? remélem tudtok rá adni valamilyen választ :) előre is köszi

a legbutább védekezés a megszakításos, amit ti alkalmaztatok
gyakorlatilag, ha rosszkor (későn) veszed ki akkor simán teherbeejthetted....

Az előváladékban olyan kevés mennyiségű sperma van, amely nem elég ahhoz, hogy megtermékenyítsenek egy petesejtet. + valaminek fel is kell lőnie oda, mert a megért petesejt a petevezeték közepénél van. Egy két csepp, ami csak úgy kiszivárog nem ejtheti teherbe. Sokáig szedett tablettát, most elhagyta. Természetes, hogy nem jön meg neki rendesen.
Egyébként meg ha féltek, vesztek egy tesztet, és megnézitek. :)

szerintem ebben nincs semmi okoskodás.leirtam,h bizonyos okok miatt,1 honap ki lett hagyva.
max előváladék volt,mert időben kivettem mindig,ezzel nem volt gond.

ma 10:09 vagyok,
ha én okoskodom, a nődokim is.
Kérdezőnek: Hány évesek vagytok? Mi lenne, ha terhes lenne?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!