Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire lecsökkent volna a libidóm?
22 éves vagyok. 5 hónapja szedek fogamzásgátlót.
Mintha fokozatosan tűnt volna el belőlem a szexuális vágy. 2hónap után már éreztem hogy kicsit teher a szex de mostanra ott tartok hogy hiába akarom a testem nem akarja, és sajnos hüvelyszárazsággal is küzdök, egyáltalán vagy csak alig tudok benedvesedni, és igy a szeretkezés is elég fájdalmas.
Ilyen problémáim azok előtt soha nem voltak, gyakran kivántam a szexet és semmi gondom nem volt a behatolással. Talán többször is volt olyan hogy én kezdeményztem, nem pedig mint most hogy ugy kell engem noszogatni.
Tudom hogy barátomnak se jó ez igy. Szeressük egymást 4 éve. Sokáig megszakitással védekeztünk de én már ott tartok hogy abbahagyom a fogamzásgátlótés ha egyszer jön a gyerek hát majd jön, de igy rámegy a szexuális életünk. Érzi ha nekem nem jó és akkor persze hogy már neki sem az igazi.
Olvasgattunk itt a gyakorin, hogy mások is küzdenek ilyen jellegű problémával és még 2 szem van az e havi levélből, de én a következőt már nem kezdem el szedni.
Jól gondolom hogy a fogamzásgátló miatt lehet?
És ha valaki abbahagyta utána milyen időn belül tért vissza a normális kerékvágásba a libidója?

Szia. egyéb "lájtosabb" tünetek mellett nekem is ez volt a legfőbb problémám :( és még mindig az, augusztus 2.-án vettem be az utolsó szemet, azóta várom a nagy csodát... eddig hiába :( hálás vagyok a páromnak, hogy kitart mellettem, más már sztm elhagyott vna ... Te is legyél hálás neki. és ha más nem megy, akkor orálisan örömet szerezhetsz neki, talán így téged is lázba hoz a dolog, nekem szokott segíteni.
esetleg dokival írass fel libidó növelőt...

Általában ilyen esetben másik tabletta sem segít. Viszont ha utána sem rendeződik, akkor lehet el kellene gondolkodni, hogy nem a kapcsolat hűlt-e ki.
Amúgy a leggyakoribb mellékhatás fogamzásgátló szedésénél.
Miért nem védekeztek más módszerrel? Mondjuk a megszakítást én nem tartom jó ötletnek. Bár ha nem baj a baba, akkor nyugodtan.
De a szexmentes kapcsolatnál szerintem az óvszer is jobb megoldás. Esetleg pesszárium+spermicid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!