Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akkor most hatni fog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most hatni fog?

Figyelt kérdés
3 hónapig szedtem fogamzásgátlót, aztán egy hónap kimaradt egészségügyi okok miatt. Ha most újra elkezdem szedni, akkor rendesen fog hatni?
2010. dec. 9. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Miért ne hatna? Szeded egy hétig, utána már nem kell mellette kiegészítő védekezés sem.
2010. dec. 9. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen...csak beijedtem, hogy nehogy az egy hónapos kimaradás bekavarjon...
2010. dec. 9. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
hát, egy hónap... nem tudom, én úgy hallottam, hogy 1 nap kimaradásnál van érvényben az 1 hetes várakozó idő, míg hat.. sztem biztos, ami biztos, szedd 1 hónapig, és használjatok óvszert!
2010. dec. 12. 22:56
 4/8 anonim válasza:
100%

Kérdezz meg egy orvost, ne ilyen e-huligánokat.

Én úgy tudom, hogy véd valamilyen szinten kis idő eltelte után is, de a a teljes hatását kb 1 hónap után éri el. Vegye ki mielőtt elélvez. Ennyi.

2010. dec. 12. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsónak igaza van

nem min1 hogy mos ideír Béla a hegyről vagy megkérdezed az orvost vagy a gyógyszerészt ami ezért nem mind1

2010. dec. 13. 00:45
 6/8 anonim válasza:

Azt javaslom, hogy egy pár hétig csak szájjal,torokkal elégítsd ki a barátod NE HOGY Baj legyen!!

A másik előny a dologban, ha megfelelő mennyiségben és rendszerességgel nyeled le neki akkor immunis leszel és már gyógyszer se fog kelleni.

Abban az esetben ha a barátod nem tudja teljesíteni a kívánt mennyiséget, bárkivel alkalmazhatod a dolgot akár idegenekkel is, csakis a jó cél érdekében!!!Erre a legjobb hely egy disco ott van szabad préda(fiu) bőven!!!

Ha elég ügyes vagy egy este 10-15 srácot is összeszedhetsz, így elég gyorsan sikerülhet a védettség megszerzése!!

2010. dec. 13. 07:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lényeg, hogy kihagytál egy hónapot. Úgy kell csinálnod, mintha ismét elkezdenéd szedni, mint mikor először kezdted el. És nem 1 hónap szedés után hat, hanem 1 hét, kedves előttem szóló, elég gáz lenne, ha egy hónapig szinte "feleslegesen" bombázná a sok nő a szervezetét, ennél azért már profibbak a bogyók. 1 hétig vagy óvszerrel, vagy kirántósan és meg van oldva.
2010. dec. 13. 07:43
 8/8 A kérdező kommentje:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-12-13 07:33...látom te is vicces kedvedben vagy...

utolsónak köszönöm szépen...

2011. jan. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!