Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű márkái és árai? Melyik jobb a hüvelygyűrű vagy a spirál? Mit javasoltok olyan nőnek aki császárral szült, már nem szoptat és eddig semmilyen fogamzásgátló szert nem használt! Mit használjon?
Figyelt kérdés
Én (29vagyok)eddig nem használtunk óvszeren kivül más védekező szert igazán a férjemmel.Augusztusban császárral szültem és most ,szeretnék valamit használni a spriálról és a hüvelygyűrűről is hallottam jókat is+nem is.Igazából talán a hüvelygyűrű tünik jobbank,de tartok mind a 2-től.Gyógyszert nem szeretnék szedni.Mensim idáig rendszeres volt 28 napra+jött kb:4-5napig tartot.Tartok tőle,hogy ha valamit használok majd az befolyásolja.Meg 3év múlva talán szeretnék még egy gyereket is!2009. jan. 19. 13:08
11/12 anonim válasza:
írta, hogy nem akar tablettát szedni...
12/12 anonim válasza:
Ha valaki nem szeretne tablettát szedni, akkor miből gondolja, hogy a hüvelygyűrű jobb lesz?
A hüvelygyűrű pont olyan hormonokat tartalmaz, amit a tabletták, csak ebből a nyálkahártyán keresztül szívódik fel. A hatás ugyan az.
Max a gyomrot kíméli, de a többi dettó. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!