Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta vagy, hüvelygyűrű?
Én a hüvelygyűrűt pont az előttem válaszoló által leírt hátrányok miatt nem használnám. A tablettában jobban bízok. A gyűrűnél meg folyton aggódnék, hogy kiesik, vagy beljebb megy-e, mint kéne, stb..
Nem tudom, hogy a fogamzásgátló tabletta mennyire káros a májra, de nem hiszem, hogy túl sok vizet zavarna.. Nem hallottam még senkit erről panaszkodni, illetve egyre több alacsony hormontartalmú tabletta is van.
A hízástól nem féltem a szedés előtt, és nem is híztam tőle. Általában aki hízik, az is csak 1-2 kilót, és sokan mondják pozitív hatásként, hogy nőtt a mellük..
De ha bizonytalan vagy, akkor nőgyógyászt kérdezd meg a gyűrűről, és mind a kettő előnyéről/hátrányáról. :)
A 30 éves tabletták még roncsolták a májat, a mostaniak már alig.
Egy átlagos csaj sokkal jobban roncsolja a máját a redbullal / altatóval / nyugatóval / görcsoldóval / fájdalomcsillapítóval / fogyibogyóval, mint egy tablettával.
Amúgy 1 szavazat a nuvaringre.
Ha sex közbe zavar 3 órára ki lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!