Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy lánnyal, hogy egymás után többször is?
Sziasztok.
Én a barátnőmmel,védekezés nélkül szeretkeztünk és az ejakuációm előtt óvszert húztam és abba mentem el.
Majd kb egy óra múlva megint ránk jött,pisilés és 2x-i mosás után szerintetek maradhatott életképes sperma a makkon,vagy előfolyásként?
Kicsit félek az ilyen dolgoktól.
Tehát a szombat reggeli, esti és a vasárnapi szex megszakítással történt lényegében.
Ergo: Igen is lehet terhes a leányzó.
Látom biológia területén akadnak hiányosságaid. Az "előfolyásnak" mennyiségének semmi köze ahhoz, hogy előtte hányszor mentél el.
Amire te gondolsz (valószínűleg) az az, hogy többszöri ejakuláció után a sperma mennyisége és a spermiumok minősége nem olyan, mint mondjuk 4-5 nap önmegtartóztatás után.
Ami így is van. De attól még az, hogy előtte x-szer kivered, nem védekezési módszer.
Ugyanúgy teherbe eshet a leányzó, maximum kisebb eséllyel.
De ha akarod, akkor nyugtasd magad ezzel. Teljesen mindegy mit írok, mert ha most nem sikerült összehoznotok egy gyereket, akkor úgy is ezzel a módszerrel fogjátok továbbra is csinálni.
És mint mondtam, "addig jár a korsó a kútra..."
Ha olyan nagyon biztonságos módszer lenne, akkor 100 nőből egy év alatt nem esne teherbe ezzel a módszerrel 35-40...
Talán el kellene ezen gondolkodni.
Hidd el tanulok a hibáimból.
Ebből is tanultam.
Nem kellene gyerek a nyakamba......
+ a menses utáni 5. 6. és 7. napban volt.
Amúgy az esély kevés,ugye?
Azt is írd meg, hogy hány napos a ciklusa.
Negyed 11 körül tudok válaszolni, most el kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!