Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika lányok/nők! Nektek...

Bika lányok/nők! Nektek melyik csillagjegy volt az, amelyikkel semmiképp sem voltatok egymáshoz illőek, és ha ez többször is előfordult veletek?

Figyelt kérdés

És melyik volt az, amelyikkel összeillettetek?

(csak kíváncsiságból kérdezem)

2011. máj. 20. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kdves kérdező!

Volt egy Bika ismerős lány a társaágban én ikerk vagyok és sehogy sem jöttünk ki. Álandóan vitáztunk ( nem vitatkoztunk)

Az ikrek levegőssége kicsúszott a bika földhözragadságának kezei közül.

2011. máj. 20. 23:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Akkor elmondok valamit..

Nekem (csak ismerősöm volt)is volt Ikrek ismerősöm de tényleg mi sem jöttünk ki egymással...:S

2011. máj. 21. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Kosoktól rosszul vagyok.
2011. máj. 22. 10:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért vagy rosszul a Kosoktól?:)
2011. máj. 24. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Kétszínűek nőben és férfiban is!
2011. máj. 25. 23:58
 6/11 anonim válasza:

bika vagyok ugye, és bika a párom is :)

előtte bak volt, 2 és félévig. Sokan mondják, hogy a bak férfi-bika nő nagyon passzolnak. szerintem is így van többségében. ellenben mikor nem volt párom és bakokkal ismerkedtem akkor már kevésbé találtam őket vonzónak. valamiért zavart a zárkózottságuk és, hogy nem érdeklődő mindegyikük (hisz függ a barátaiktól és a családtagjaitól, hogy ő h viselkedik).

előtte pedig egy oroszlánnal voltam együtt. nem szeretem őket. utálatosak számomra. titkolóznak, hazudoznak... elvárnak dolgokat, és besértődnek, makacsul az álmaikkal foglalkoznak, minden más ami földi (és a bika másképp nem igen gondolkozik) azt elítéli. tisztelet a kivételnek.. az oroszlán szerintem nem tud megváltozni, a bika pedig szereti saját képére a saját elvárásaihoz alakítani a párját. Mi Párommal egymást formáljuk. Szerintem szuper a két bika :)

de van hátulütője. pl lusták vagyunk, költsük a pénzt, nem spórolunk, és sok drága dolgot vásárolunk. ítélkezünk is, és stb... persze megbánunk dolgokat, de mindig későn. hirtelen döntünk, hirtelen mondjuk ki amire gondolunk. nem számolunk el 10-ig, olyan nem volt még nálunk :D

ennyit tudtam :)

2011. máj. 26. 13:05
 7/11 brena ***** válasza:
72%
Én bika lány vagyok, 2 skorpió pasim volt...Na én azt mondom hogy soha többé. Már csak azért is mert mindketten lusták és éretlenek voltak. Most egy bika fiút szeretek, már lassan 2 éve, és olyan erősen vonzódom hozzá, mint még senki máshoz :)
2011. jún. 20. 14:47
 8/11 anonim válasza:
100%
Nyilas pasit többet az életben ne!De bajom volt még a vízöntőkkel is,a legtöbbet kétszínűnek tartom.
2011. aug. 8. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
kos,vízöntő..
2011. aug. 20. 01:04
 10/11 anonim válasza:
Bika nő vagyok, és legkevésbé sem ajánlom a vízöntő, vagy a mérleg férfit.
2011. okt. 31. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!