Bika lányok/nők! Nektek melyik csillagjegy volt az, amelyikkel semmiképp sem voltatok egymáshoz illőek, és ha ez többször is előfordult veletek?
És melyik volt az, amelyikkel összeillettetek?
(csak kíváncsiságból kérdezem)
Kdves kérdező!
Volt egy Bika ismerős lány a társaágban én ikerk vagyok és sehogy sem jöttünk ki. Álandóan vitáztunk ( nem vitatkoztunk)
Az ikrek levegőssége kicsúszott a bika földhözragadságának kezei közül.
Akkor elmondok valamit..
Nekem (csak ismerősöm volt)is volt Ikrek ismerősöm de tényleg mi sem jöttünk ki egymással...:S
bika vagyok ugye, és bika a párom is :)
előtte bak volt, 2 és félévig. Sokan mondják, hogy a bak férfi-bika nő nagyon passzolnak. szerintem is így van többségében. ellenben mikor nem volt párom és bakokkal ismerkedtem akkor már kevésbé találtam őket vonzónak. valamiért zavart a zárkózottságuk és, hogy nem érdeklődő mindegyikük (hisz függ a barátaiktól és a családtagjaitól, hogy ő h viselkedik).
előtte pedig egy oroszlánnal voltam együtt. nem szeretem őket. utálatosak számomra. titkolóznak, hazudoznak... elvárnak dolgokat, és besértődnek, makacsul az álmaikkal foglalkoznak, minden más ami földi (és a bika másképp nem igen gondolkozik) azt elítéli. tisztelet a kivételnek.. az oroszlán szerintem nem tud megváltozni, a bika pedig szereti saját képére a saját elvárásaihoz alakítani a párját. Mi Párommal egymást formáljuk. Szerintem szuper a két bika :)
de van hátulütője. pl lusták vagyunk, költsük a pénzt, nem spórolunk, és sok drága dolgot vásárolunk. ítélkezünk is, és stb... persze megbánunk dolgokat, de mindig későn. hirtelen döntünk, hirtelen mondjuk ki amire gondolunk. nem számolunk el 10-ig, olyan nem volt még nálunk :D
ennyit tudtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!