Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzasgatlo modszert javasoltok?
20 vagyok, stabil parkapcsolatom van, midketten szuzek voltunk es azota is csak egymassal szeretkeztunk.
az ovszerrel folyton bajlodni kell. fogamzasgatlot nem szedhetek mert rendszertelen a menstruaciom(5-7hetenkent jon), tavaly szedtem fel evig es mutet lett a vege mell-fibroadenoma miatt. biztos modszer kene mert gyereket csak egyetem utan szeretnek es ilyen ciklussal kesore vennem eszre ha terhes lennek.
Nem egészen értelek, hogy miért akadály a rendszertelen ciklus. Sokan csak azért íratják fel, hogy beállítsa a ciklust. SZóval nyugodtan lehet szedni. Neked az a csomó a melledben mellékhatás volt. Viszont létezik 1000 féle fog.gátló, vmelyik biztosan jó. Keress fel egy jó dokit, aki tudja, mit csinál.
fogamzasgatlot azert nem szeretnek mert felek h megint tobb gondot okoz mint hasznot. amikor szedtem, rendbehozta a ciklusom, de miutan abbahagytam megint ugyanolyan volt mint regebb.
az inekciok nem hormontartalmuak?
szerintem nem jo 5let hormonokkal bombazni 1 amugysem tokeletes hormonhaztartast.....
koszonom a valaszokat!
Pesszárium + zselé.
Kicsit macerás, és a tablettánál kicsit kevésbé biztonságos - de nem hormonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!