Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék jövő héten csütörtökön lefeküdni a barátommal gumi nélkül, lehet belőle gond?
Most pénteken múlt egy hete, hogy elkezdtem a bogyó szedését, akkor lesz 14. napja hogy szedem. Ma még van egy pici véres folyásom, gondolom a bogyó miatt, mert normál esetben ilyenkorra már el szokott múlni a vérzésem.
Az a kérdésem, hogy akkora már biztonságos lesz a gumi nélküli szeretkezés? Gondoltunk arra, hogy megszakításosan csináljuk. Lehet gond abból, ha még akkor is lesz egy pici véres folyásom? Vagy attól lehet szeretkezni? 3 éve vagyunk együtt, én 19, ő 20. Véleményeket várok!
Ja, és tudom, hogy van, aki 1 hetet mond várakozásnak, van aki 1 hónapot, a papírra 1 hét van írva, de véleményeket szeretnék, hogy megszakításosan ennyi idő után biztonságos-e már az együttlét?
A véres folyás tabi mellékhatás, ami az első 3 hónap során előfordul. Ettől szerintem lehet szexelni. Normál esetben vérzés idején csak gumival tanácsos.
2 hét után már elméletileg védett vagy.
Én most kezdem majd el szedni. A doki azt mondta, a peteérést már megakadályozza, ami ugye a ciklus közepén van, azaz a 14. nap körül. Ezért védett kell, hogy legyél. Én azért a biztonság kedvéért tuti kivárom az 1 hónapot majd.
Ha tartasz tőle, hogy gáz lesz, csináljátok megszakítással, vagy gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!