Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire bíztok meg a fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bíztok meg a fogamzásgátló tablettában?

Figyelt kérdés
2. hónapja szedem, néha kicsit hányingerem van tőle. De amúgy mérsékelte a vérzésemet és a menstruációs fájdalmakat. Viszont sok olyan esetről hallottam, hogy teherbe estek tabletta mellett! Ti mennyire bíztok ebben a módszerben?
2010. dec. 2. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én már 3 éve szedem és még nem estem teherbe,én 100%ig bízok benne,lindynette 20-at. 23L
2010. dec. 2. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

5 éve szedem,ennél több védekezéshez sztem nem kell,nem vagyok hajlandó még gumizni is vagy hogy ne belém élvezzen,ez a 2 dolgo nekem is jó

olyat még nem hallottam h NORMÁLIS szedés mellett lett vki terhes,mindig van vmi...antibiotikumot szedett mellé vagy csak 2 nap felejtette el és hasonlók...

2010. dec. 2. 15:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor kezdek megnyugodni :) Először annyira féltem tőle, mert diabetesem van, doki megadta engedélyt, hogy szedhetek, csak rendesen járjak kontrollra. Mivel ha terhes lennék nem tervezetten, akkor lehetséges, hogy baja lesz a babának, mert insulint kell váltanom terhesség előtt. Szóval jó lenne a tervezett terhesség :)
2010. dec. 2. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
én eléggé megbízom, 3 év alatt még semmi panaszom nem volt rá.
2010. dec. 2. 16:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel rendesen szedem,ezért maximálisan megízom benne!
2010. dec. 2. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szeded, majdnem 100%-os a védelem, egész pontosan 99,99%. (A Pearl-indexe 0,01.)

Ha hányingered van tőle, az viszont rosszat jelent. Menj vissza és kérj másikat.

2010. dec. 3. 23:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam várok 3. hónap végéig. Mert sokak szerint csak a hozzászokás miatt van.
2010. dec. 4. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Vàrj a 3. hònap vègèig, mig elmèsz dokihoz, de azèrt hivd fel ès kozold vele, hogy mi a helyzet. èn 1,5 ève szedem, normàlisan, igy nem fèlek attòl, hogy teherbe esek.
2010. dec. 10. 16:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta megszűnt a hányingerem szerencsére :)
2010. dec. 10. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:
az a biztos,ha a srác nem élvez bele a hüvelyedbe...így tabletta mellett is kizárt...aki terhes lesz a tabitól,abba nyílván bele.... vagy kihagyott 1-1szemet...
2010. dec. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!