Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Más is van úgy, hogy rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy rosszul működik a pajzsmirigye és fogamzásgátlót szed?

Figyelt kérdés

Mert én kb3 hónapja kezdtem másik gyógyszert és kiderült hogy a pajzsmirigyem is alulműködik és erre is kaptam gyógyszert 1hónapra rá meg egyre sűrűbbben rosszul lettem, volt hogy el is ájultam.Elmentem dokihoz, ő váltig állította, hogy nem a gyógyszer miatt van.Elmentem kivizsgálásokra,de minden rendbe van.Aztán nekünk kellett rájönni hogy akkor biztos a pajzsm miatt, akkor meg már azt mondta h háát lehet,de szedjem tovább a gyógyszert és ha mégis ilyen előfordul hogy rosszul vagyok keresünk más megoldást.Ő a hüvelygyűrűt javasolta,de én attól nagyon tartok meg nem is szeretném használni főleg az ára miatt.

Esetleg ha vkinek van vmi tanácsa azt megköszönném!

20/L

2010. dec. 1. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben én megbeszélném a partneremmel, hogy használjunk óvszert. Így nem ajánlatos fogamzásgátlót szedned, és a párodnak meg kell értenie ezt.
2010. dec. 1. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátlóknak rengeteg mellékhaatása lehet. A pajzsmirigy pedig nem játék. Alternatív fogamzásgátlási megoldásokat próbáljatok inkább.
2010. dec. 1. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak orvosok, akik kb. akkor se beszéli le a beteget a tabiról, ha már életveszélyes állapotban van. Hányni tudnék az ilyentől. Szerintem sürgősen hagyd abba a tabit. Engem már műtöttek is pajzsmiriggyel, szerintem ne kockáztass.
2010. dec. 1. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, már 1,5 éve szedek rá gyógyszert, 2 hónapja szedek fogamzásgátlót, amit az endokronológusom sem ellenzett, még ő ajánlott gyógyszert ami szerinte jobb ha alulműködésem van. Én nem vagyok rosszúl, nem észleltem semmi gondot. De szerint ezt beszéld meg azzal az orvossal is aki a pajzsmirigyedet kezeli.
2010. dec. 2. 00:47
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

utolsótól kérdezném, h ő milyen gyógyszert szed fog.gátlásra meg a pajzsmirigyére?Én az utóbbira letrox-ot, aminek semmi mellékhatását nem tapasztaltam főleg h reggel kell bevenni és ált ba este fele lettem rosszul mindig.A másikra meg gestomixet, egyik bnőm is ezt szedi és ő is mondta h amikor új levelet kezd akkor vmikor ő is rosszul van de utána semmi baja.

Várok még és ha megint előfordul abbahagyom és marad a gumi :S más megoldást nem tudok.Nem akarom gyógyszerekkel tönkretenni magam

2010. dec. 3. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Lehet neked csak ez a fogamzásgátló nem jó, attól másik még lehet jó és nem leszel rosszul.

A pajzsmirigyemre Euthyroxot szedek, nincs mellékhatása, de egyik pajzsmirigygyógyszernek sincs mert csak a hormont tartalmazzák, én úgy tudom, fogamzásgátlóként pedig Yasminellet szedek.

2010. dec. 3. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom én akkor miért vagyok rosszul de most csütörtökön kezdtem új levelet és pénteken egész nap hányingerem volt meg öklendeztem majd csak estére múlt el,de nem is vettem be a tabit és sztem nem is fogom már.Előtte kb egy évig Sambát szedtem, amivel semmi bajom nem volt csak a doki azt mondta cseréljünk mert az meg 3 fázisú.Mondtam neki amikor legutóbb voltam h az jobb volt erre meg csak annyit mondott h pedig az se sokkal jobb.Sztem mindegyik nagyjából ugyan annyi hormont tartalmaz és ezért mondta h akkor lehet a gyűrűt kellene kipróbálnom
2010. dec. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!