Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy rosszul működik a pajzsmirigye és fogamzásgátlót szed?
Mert én kb3 hónapja kezdtem másik gyógyszert és kiderült hogy a pajzsmirigyem is alulműködik és erre is kaptam gyógyszert 1hónapra rá meg egyre sűrűbbben rosszul lettem, volt hogy el is ájultam.Elmentem dokihoz, ő váltig állította, hogy nem a gyógyszer miatt van.Elmentem kivizsgálásokra,de minden rendbe van.Aztán nekünk kellett rájönni hogy akkor biztos a pajzsm miatt, akkor meg már azt mondta h háát lehet,de szedjem tovább a gyógyszert és ha mégis ilyen előfordul hogy rosszul vagyok keresünk más megoldást.Ő a hüvelygyűrűt javasolta,de én attól nagyon tartok meg nem is szeretném használni főleg az ára miatt.
Esetleg ha vkinek van vmi tanácsa azt megköszönném!
20/L
köszi a válaszokat!
utolsótól kérdezném, h ő milyen gyógyszert szed fog.gátlásra meg a pajzsmirigyére?Én az utóbbira letrox-ot, aminek semmi mellékhatását nem tapasztaltam főleg h reggel kell bevenni és ált ba este fele lettem rosszul mindig.A másikra meg gestomixet, egyik bnőm is ezt szedi és ő is mondta h amikor új levelet kezd akkor vmikor ő is rosszul van de utána semmi baja.
Várok még és ha megint előfordul abbahagyom és marad a gumi :S más megoldást nem tudok.Nem akarom gyógyszerekkel tönkretenni magam
Utolsó vagyok.
Lehet neked csak ez a fogamzásgátló nem jó, attól másik még lehet jó és nem leszel rosszul.
A pajzsmirigyemre Euthyroxot szedek, nincs mellékhatása, de egyik pajzsmirigygyógyszernek sincs mert csak a hormont tartalmazzák, én úgy tudom, fogamzásgátlóként pedig Yasminellet szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!