Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! 1 honapja szedek fogamzasgatlot es 7 napos szünetben nem jött meg a mensim, csak a 2. -3. napon volt egy keves pecsetelö verzesem. Ekkor meg a pasim belém élvezett! Lehet baj? Vagy normalis az ilyen keves verzes 1 honapnyi tabi utan?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:30
1/18 anonim válasza:
Első hónapban még minden normális. Ha második hónapban is hasonlókat tapasztalsz akkor viszont már érdemes dokihoz menni.
2/18 anonim válasza:
egyáltalán nem normális hisz a tabinak meg kell indítani a vérzést már az első adag után is.de tudhatnád hogy mennyi idő után véd a fogamzásgátló
3/18 anonim válasza:
itt senki sem olvasta még el a tájékoztató füzetet? első alkalommal PECSÉTES, második 7 napos szünet alatt jön meg rendesen. Vedd elő a tabihoz kapott kis füzetet, hidd el, néha hasznos.
4/18 anonim válasza:
én nőgyógyász mellett vagyok asszisztens és már az első levél után is rendes vérzésnek kell lenni!
5/18 A kérdező kommentje:
elövettem a betegtajekoztatot..nem viccbol irtam ide...
a tabim 7 nap utan ved... es nem ir csak pecestelös verzesröl, hanem azt irja, h 2. 3. napom jön a menstruacio... Elegge felek, nem kell még oltogatni is hozza...
2010. nov. 25. 19:39
6/18 A kérdező kommentje:
az okozhat gondot, h meg a 7napos szünetben a pasim belém élvezett???
2010. nov. 25. 19:40
7/18 anonim válasza:
Ha előtte normálisan szedted, és a 8. naptól 1 hétig bevetted a bogyókat, nem okozhat gondot.
8/18 anonim válasza:
Előző vagyok.
8 napot értsd: szünet megkezdésétől számított 8. napon.
9/18 A kérdező kommentje:
meg csak ez az elsö honap h szedtem...
2010. nov. 25. 19:46
10/18 anonim válasza:
Most a 2. levélnél tartasz? Vagy csak most fogod elkezdeni?
Ugye tudod, hogy ha szeretkeztek a szünetben, el kell kezdened utána az új levelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!