Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Migrénem van és sokat fáj a fejem, így is felírja a doki a tablettát?

Vki felírja 45 éves nőnek is, 15 éves kislánynak is, rendszertelen menzeszre is anélkül, hogy megvizsgálná, egyáltalán mi az oka.
Vannak olyan dokik, akik mintha magasról szarnának rá.
Elvileg ha vki migrénes, nem szabadna neki tablettát szedni. De biztos találsz olyan orvost, aki szemrebbenés nélkül felírja.
De a saját egészséged kockáztatod. Gondolom nem szeretnél stroke-ot kapni...
Köszönöm a válaszokat!
Valószínűleg a sok idegeskedéstől,vagy nem tudom mitől,de sokat fáj a fejem.Jelenleg óvszert használunk a párommal,de hát nem vagyunk tinik és hát jobb lenne egy másik megoldás,nem a gumi.A spiráltól idegenkedem,meg furinak tartom,hogy vérzés alatt helyezik fel(tudom az okát,hogy miért akkor),de idegenkedem ,hogy mensikor vizsgáljon a doki.
Szedtem yasminell-t 2 évig,akkor is sokat fájt a fejem,ráfogtam a gyógyszerre,de amióta nem szedem sem szűnt meg a panaszom.Tehát nem tudom,hogy így szülés után 6 hónappal mit is csináljak?Próbáljak ismét gyógyszert szedni,vagy hallgassak a dokira és spirál?Ő a spirált javasolta és inkább maradtunk a gumi mellett kontroll óta.
Köszi,hogy írtatok!

Ha van esze nem írja fel. Ha mégis felírja, ha van eszed, nem szeded be.
Mondjuk úgyse sokáig fogod bírni, mert a tabi fokozza migrént. (Ha nincs, akkor is okozhat. Ha van, meg erősíti.)

3. vagyok. Továbbra sem javaslom a tablettát, ha sokat fáj a fejed.
Ha szültél már, akkor a spirált nem tartom rossz ötletnek, a doki sem véletlenül ajánlotta.
Szerintem attól felesleges idegenkedned, hogy menstruáció alatt nyúlkáljon oda a doki...elvégre egy szülés véresebb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!