Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik egyáltalán biztonságos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán biztonságos szex?

Figyelt kérdés
Az óvszer elszakadhat, a tabletta sem 100%-os védelem, és rosszabb esetben még a menstruáció is megjön akkor s, ha terhes vagy. Vagy szerintetek normális az, hogy mindenkinek állandóan ezen kell parázni, hogy terhes-e?!
2010. nov. 24. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Azért azon nőknél, akiknél kioperálták a méhet nemigen kell félni terhességtől.
2010. nov. 24. 16:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért a többségnek megvan a méhe. Szerintem.
2010. nov. 24. 16:53
 3/7 anonim válasza:
A telefonszex.
2010. nov. 24. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Légyszi ne fárasszatok már a hülyeségeitekkel.
2010. nov. 24. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem. Még az elkötés sem 100%-os. A méhét meg jó esetben nem veteti ki senki.

De szerintem ha az ember felelősségteljesen védekezik (óvszerrel vagy tablettával), akkor felesleges aggódnia. Ha a gumi kiszakad, el lehet menni 72 órásért.

Az sem 100% persze.

De azért szerintem nem kell ezen ennyit parázni. Ha vki ennyire fél, akkor addig ne szexeljen, míg el nem tudna tartani egy gyereket.

Ezen az oldalon is azt látom, hogy két véglet van. Az egyik véglet, aki azt hiszi, hogy a megszakítás tökéletes védekezés, a másik meg aki a tabletta mellett még óvszert és megszakítást is használ, de így is retteg, hogy nem jön meg a menzesze.

2010. nov. 24. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ :)
2010. nov. 24. 19:59
 7/7 anonim válasza:
Nem létezik:)
2010. dec. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!