Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki fogamzásgátló mellett teherbe esett?
Figyelt kérdés
mert én tudok olyant és szeretném tudni volt mar valakinek ilyen tapasztalata?2010. nov. 22. 10:51
21/24 anonim 

válasza:

Persze, hogyne lehetne. Gondoljatok bele az ember mindig valami módon el akarja nyomni a természetet, de valamilyen módon utat tőr, attól, hogy kitalálják hogy hormonadagokkal befolyásolni lehessen a szaporodást, attól nem fog teljesen tökéletesen működni a dolog.Ráadásul minden ember más mindenkire máshogy hatnak különböző gyógyszerek, simán lehetséges nem egyről hallottam(ismerősök, szomszédok), és itt is írták.Attól, hogy valakinek nem jön össze, az nem azt jelenti, hogy nem is lehetséges.
22/24 anonim 

válasza:

99% a tabi :D 1 %-ba meg akkor Isten keze van XD
23/24 anonim válasza:
Kb 2 éve szedtem a tabit - rendesen, nem hagytam ki, figyeltem rá - és most 15 hetes boldog kismama vagyok, mi vagyunk az 1%!:D
24/24 anonim 

válasza:

Velem ugyanez történt, csak spirálom volt.Második gyerkőc után tetettem fel és rá egy fél évre szintén rendszertelen havi miatt, amikor felkerestem a dokit, kiderölt, hogy már 10. hetes terhes vagyok.A spirál pedig úgy ahogy kellett fent volt a helyén.Még UH-képem is van róla, hozzá orvosi magyarázatom, amin ott a gyerek, meg a spirál is(IUD).És, hogy témánál maradjak 2 ismerősöm is terhes lett gyógyszer mellett.Az egyiknek első kislánya, a másiknak 3. kisfia született így.A hitetlenkedőknek:gondolhatjátok mennyire akarta azt a 3.-at?!?!?!De megszületett és egészséges és felnevelik, mint az előző kettőt.Ez van.Vannak ilyen csodagyerekek, és az én spirálszökevényem az, egy igazi csodagyerek, pedig de nem akartam, hogy jőjjön, de most, hogy itt van imádom.És így teljes az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!