Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan aki fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki fogamzásgátló mellett teherbe esett?

Figyelt kérdés
mert én tudok olyant és szeretném tudni volt mar valakinek ilyen tapasztalata?
2010. nov. 22. 10:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nekem is az egyik ismerősöm azt mondta tabletta mellett lett terhes. Bár ez nem tapasztalat.
2010. nov. 22. 11:14
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Akkor fordulhat elő ha rendszertelenül szeded a gyógyszert (pl néha kimarad vagy más-más időpontban szeded be) vagy ha a gyógyszer bevétele után 3 órán belül hányás vagy hasmenés történik és ezáltal kiürül a szervezetből mielőtt felszívódna a hatóanyag.
2010. nov. 22. 12:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én például fogamzásgátló mellett lettem terhes. Nem felejtettem el bevenni, nem hagytam ki szemet, nem hánytam és nem volt hasmenésem... Az orvosom azt mondta, valószínűleg nem volt jó nekem a gyógyszer hormontartalma (pedig már évek óta azt szedtem). Szerencsére a kisfiunk egészségesen született és nagyon örülünk neki, hogy jönni akart! :))

2010. nov. 22. 13:30
 4/24 anonim ***** válasza:
13:30-as! Én ilyet még nem is hallottam! Mindig tanul valami újat az ember...
2010. nov. 22. 13:43
 5/24 anonim ***** válasza:
Ja 12:28 as voltam.
2010. nov. 22. 13:44
 6/24 anonim ***** válasza:
Addig még én sem hallottam, csak amikor rendszertelen menstruáció miatt elmentem dokihoz, megnézett uh-val és gratulált a 9 hetes picúromhoz. Azt hittem ott helyben lefordulok a vizsgálóasztalról. :)) 13:30-as vagyok
2010. nov. 22. 13:53
 7/24 anonim ***** válasza:
37%
Hát utolsó, örvendetes, hogy neked ez jó hír, de ha én megtudnám, hogy gyógyszer mellett teherbe estem, én is lefordulnék a székről, de én a rosszulléttől. belegondolni is rossz, hogy ilyen megeshet... Mondjuk ilyet én rendes szedés mellett nem hallottam még szerencsére senkitől. Aki teherbe esik, az vagy nem tartotta be a szedést pontosan vagy mellé szedett olyan gyógyszert, ami csökkentette a hatást. Olyan meg nincs könyörgöm, hogy attól esik teherbe valaki, hogy túl alacsony a gyógyszer hormontartalma. (Ma már mindegyik újabb gyógyszer alacsony hormontartalmú)
2010. nov. 22. 14:08
 8/24 anonim ***** válasza:

Kedves 14:08-as!

Hidd el, amikor megtudtam, hogy jön a baba én sem repestem az örömtől, sőt! De, 1-2 éven belül amúgy is terveztünk babát, így nem volt olyan nehéz megörülni a helyzetnek. A gyógyszerrel kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, amit a doki is mondott nekem. Gondolom nem viccből mondta.

2010. nov. 22. 14:48
 9/24 anonim ***** válasza:

A gyógyszerek nem véletlenül különböző hormontartalmúak!

Mindenkinek egy kicsit más a hormonszintje és egy kicsit másképp hat rá a gyógyszer.

ELŐFORDULHAT, hogy valakinek éppen a határon van - aztán egy picit megváltozik a szervezete, vagy eszik valamit, ami egy kicsit befolyásolja a hormonokat - és máris túl kevés lesz a gyógyszer. Csak egy alkalomra: amíg megfogan a pici.

2010. nov. 22. 15:20
 10/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyon hasznosak voltak számomra
2010. nov. 22. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!