Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt tényleg nem lehet teherbe esni?
Én meg nem újságokból, hanem a való életből hallok példát, mikor a nő a menstruáció alatt esett teherbe.
2010. nov. 21. 18:22
Hát ha még nem is esnél teherbe olyankor, de szerinted higéníkus dolog olyankor szexelni?
2010. nov. 21. 18:26
kicsi az esélye, de nem kizárt dolog. Azért védekezzetek, nem nagy erőfeszítés felhúzni a gumit... :)
2010. nov. 21. 18:27
ràadàsul olyankor nagyobb a fertözésveszély mert nyitottabb a méhszàj, ezért ajànlott az óvszer is
2010. nov. 21. 18:27
Ha nem szexeltek, akkor tuti nem esel teherbe... mert hát ilyenkor az olyan... olyan mint a hentesmunka :S
2010. nov. 21. 18:30
elözö elötti vagyok.. én szexeltem màr a baràtommal mikor megvolt és az ég vilàgon semmi undi nem volt benne..le se folyt sehova se..kicsit piros volt neki azt letöröltük, de ö amúgy is mindig megmossa, szóval tök mindegy
2010. nov. 21. 18:33
Én még nem hallottam olyanról,hogy valaki menstruáció közepette esett teherbe..(ha kilökődik a a petesejt,ahogy mit termékenyít meg a hímivarsejt??? (nagyon sok pletyka van aminek nincs igazságalapja...)
Viszont az igaz,hogy a fertőzés veszélye sokkal nagyobb ilyenkor.
"A női szervezetben zajló hormonális folyamatok nagy része a petefészekhez kapcsolódik. Ez már születésünkkor mintegy 400 000 ezer petesejtet tartalmaz. Ezekből az ivaréréssel minden hónapban kb. egy-egy petesejt érik meg, szabadul ki, s válik megtermékenyíthetővé. Amennyiben a megtermékenyülés elmarad, vagyis a nő nem esik teherbe, a petesejt kilökődik, s létrejön a menstruáció."
2010. nov. 21. 18:35
Közeli rokonomnak mind a két terhessége úgy lett, hogy éppen menstruált amikor lefeküdt a férjével. Szóval lehet.
2010. nov. 21. 18:40
az lehet, hogy elkezdett levàlni a méhnyàlkahàrtya, viszont a petesejt még bent marad, meg lett termékenyítve és azért
én erre gondolok.
2010. nov. 21. 18:45
Sokan mondják hogy lehetséges, de szerintem pici rá az esély, talán megszakítással biztonságos is olyankor. Amúgy azt nem értem hogy honnan tudják azok az ismerősök hogy pont akkor estek teherbe, gondolom nem csak akkor volt szex amikor megvolt nekik. Dehát biztos úgy van.
2010. nov. 21. 18:50
Kapcsolódó kérdések: