Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszertárban lehet óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszertárban lehet óvszert venni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
Persze...Mert a hentesnél is lehet fogamzásgátlót... gondolkozzál márr... -.-"
2010. nov. 21. 13:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Most akkor lehet vagy nem? XD honnan tudná ezt egy fiatal srác? Fáj, hogy egy rendes igent vagy nemet írjon le valaki?

"gondolkozzál már"... gondolkozzál el te, ha egy fiatal kisgyerek teszi fel a kérdést, aki ugyan még nem él nemi életet, de érdekli a téma annak is ilyen gorombán válaszolsz e...

2010. nov. 21. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Első hozzászólónak is szól!

Lehet venni! Méghozzá többfélét!

És általában olcsóbb is, mint a boltokban. :)

2010. nov. 21. 13:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2010. nov. 21. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
"Fiatal kisgyerek" inkább nyalókát vegyen a közértbe... ;)
2010. nov. 21. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Arra viszont készülj, hogy gyógyszertárban kifogja rakni eléd az egész készletet, hogy "válassz".
2010. nov. 21. 14:08
 7/14 A kérdező kommentje:

Azzal már semmi probléma, csak igazából még nem sűrűn vásároltam óvszert aztán így nem nagyon tudom ,hogy hol lehet, hol nem, hol kell levenni a polcról meg ezek szerint hol rakják ki eléd...

Jól van akkor köszi szépen mindenkinek :D

2010. nov. 21. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet kapni, én be is égtem. Állok ott sorba, mondom, hogy óvszert szeretnék, 18 éves voltam akkor, mögöttem 20 nálam 4-5 évvel idősebb hapsi, és akkor kirakja elém és kérdezi, hogy 'JÓÓÓ LESZ A DUREX, VAGY INKÁBB EZT A MASCULANT??" Aztán rákérdezett a síkosítottságra és még sorolhatnám :D Úgy égett a pofám, hogy csak na :D
2010. nov. 21. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző ismerős, XD. Kár hogy nincsenek óvszer autómaták.
2010. nov. 21. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Vannak... pl budaörsi tesco wc... ;)
2010. nov. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!