Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "izé" dolog, ha egy lány veszi meg az óvszert?
Mi az, hogy csak a k*vák vesznek óvszert? Ezt a baromságot...Manapság mindenkinek tabit kellene szedni, vagy mi a franc?
Nyugodtan vegyél óvszert, én is szoktam. Nincs ebben semmi.
Nem szégyen az óvszer vásárlás. Egy esetleges abortusz, vagy nemi betegség nagyobb szégyen. Nem feltétlenül kell azzal foglalkozni, hogy a többiek a boltban mit gondolnak. Ha ennek a nézetnek az elfogadása nehezedre esik, akkor azt kell mondjam, hogy:
Igaza van az első válaszolónak, bár nem fogalmaznék ennyire drasztikusan. Inkább azt mondanám, hogy olyan lányoknál kell, hogy legyen óvszer, akik sűrűn élnek az egy éjszakás kalandokkal, főleg egy-egy bulizás alkalmával. Persze ez fordítva is igaz lehet, de mint tudjuk a férfiakkal szemben elnézőbb a társadalom.
Én személy szerint a pasitól várom el, hogy vegyen. Életemben egyszer vettem én a pasim helyett, még "nemi életem hajnalán", de soha többet (de nem azért, mert az az egy alkalom kellemetlenül érintett volna). Hiába a feminizmus igenis vannak olyan dolgok, amit a férfinak kell elintézni és vannak olyanok, amit egy nőnek. Az óvszervásárlás a férfi dolga, de a férfit soha nem küldeném el a patikába pl. vény nélküli fogamzásgátlóért (lsd. pharmatex). Nincs óvszer, nincs szex.
(Azt viszont hozzá tenném, hogy nem bízom a vény nélküli fogamzásgátlókban, csak érzékeltetésképpen hoztam fel példának)
Szia!
Szerintem nem "izé". Nálunk például mindig én veszem mióta együtt élünk. Ráadásul ugyanabban a drogériában, általában ugyanannál az eladónál. :)
aki izé dolognak találja az óvszer megvételét a boltban,nem elég érett agyilag a szexhez sem.
én is vettem már óvszert nincs abban semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!