Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni a patentex hüvelykúpot (persze óvszerrel együtt). Ha 2 órán belül megismételjük az aktust (óvszerhasználattal) akkor is kell új kúpot felhelyezni? Vagy ez csak azokra vonatkozik, akik szimplán kúppal védekeznek?
szia!
A betegtájékoztatóban ez áll:
Hogyan és mikor kell a Patentex oval hüvelykúp -ot használni?
1.A hüvelykúpot a nemi érintkezés előtt legalább tíz perccel helyezze a hüvelybe ujjnyi mélyre, akár egy tampont.
2. Ha a behelyezéstől számított 1 órán belül nem történik magömlés, javasolt egy új hüvelykúp behelyezése, noha a készítmény hatása 2 óráig megmarad.
3. Az aktus megismétlése előtt - az eltelt időtől függetlenül - mindig egy új hüvelykúpot kell behelyezni, majd várjon újra 10 percet.
azért kell még egyet felhelyezni, mert ha esetleg kilyukadna az óvszer, akkor az előző adag nem nyújt akkor védelmet.
szia,én patentexet használok,óvszer nélkül,de nem engedem hogy belém menjen el.Ez a kúp habbá alakulés így mechanikailag jobban befedi a területet,a hüvelyben suzerintem,mint a szimpla krém pl.Pharmatex.Tehát nagyobb területen eloszlik,viszont az tény hogy jobban folyik mint a pharmatex.Engem a pharmatex csípett,a patentex nem csíp.
Na de a válasz: szerintem helyezz fel új kúpot mert mi van tényleg ha vmi gixer van a gumival,eleélvez de esetleg kilyukad,akkor legyen ott a kúp is!Bár megjegyzem,én 7 évig védekeztem ilyen dupla módon és sosem volt semmi baj eddig!Lekopogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!