Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetseges ez fogamzasgatlonal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges ez fogamzasgatlonal?

Figyelt kérdés
Most biztos furan fog hangzani, de nem igazan vagyok jartas meg az ilyen dolgokban... Na szoval baratnom fogamzasgatlo tablettat szed. En ugy tudtam, ha ugy jon ki hogy pl szerdan veszi be az utolso tabit, akkor ra egy hetere csutortokon kezdi el szedni a kovetkezo levelet. par honapja szedi csak, es ugy emlekszem, hogy mindig szerdai napra esett az utolso tabi, most pedig azt mondja hogy keddre jott ki. En lennek gyenge matekbol a napszamlalasban, vagy lehetseges hogy valamit elhallgat elolem, pl elgurult valamelyik napi es azt nem vette be :S
2010. nov. 15. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
hat nem tudom de na én hétfőn kezdem szedni 3 hétig kimarad egy hét és megint jön hétfő úgy hogy elgurult a gyógyszere a barátnődnek, csak vigyázzon nehogy baba legyen belőle.
2010. nov. 15. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egyet kihagyott, és úgy volt szex, akkor lehet hogy hamarosan apuka leszel...
2010. nov. 15. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
hat kozben nem hagyott ki, csak ha egy eltunt akkor az utolso darab egy nappal elorebb csuszik...ebbol gyerek nem lehet (mert egy hete nem voltunk egyutt) a multat nezve, csak a jovore tekintettel kell lenni ha egy kimaradt... egyebkent tobbszor is rakerdeztem erosen, es azt allitja o sem erti, naptarba is beirta, 8adik napon szedte be elsot, megis igy jott ki hogy nem csutortokre elso hanem szerdara.nem ertem...
2010. nov. 15. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha szerdán abbahagyja, akkor 7 nap szünet, tehát csütörtökön kell elkezdenie (a a 8. napon).

Vagy sík hülye a barátnőd, vagy vmit variált a napokkal (el akarta vele tolni, vagy előrébb hozni a mensijét), vagy tényleg nem mondta, és kihagyott pár szemet.

Én a helyedben utánakérdeznék.

2010. nov. 15. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
na azert csak sokadik nyaggatas utan kiderult... a 7. napon szedte be az elsot, nem a 8. nem ertem hogy lehet az ilyesmit igy melletrafalni :S
2010. nov. 15. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd akkor mond ilyet, ha neked kell tabit szedned....
2010. nov. 15. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért ne mondana? Akinek ekkora szellemi kihívás a tabletta pontos előírtak szerint történő szedése, az inkább ne éljen nemi életet se. Mondok valamit: családi ismerős lánya enyhe fokon értelmi sérült és még neki is el lehetett magyarázni, hogyan kell szedni a tablettát és szedi si az előírtak szerint.

Kérdező, a barátnőd egyszerűen hülye és kész. Ha mindenképpen egy ilyen bambanő mellett akarsz maradni, én a helyedben saját magam felügyelném a tablettája szedését, mert pár hónap múlva nagyon hülyén fogsz nézni különben!

2010. nov. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!