Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nőgyógyászok szerint nem alkalmas kiegészítő védekezés a pharmatex?
Írtam egy internetes nőgyógyásznak a pharmatexel kapcsolatban, ez a választ kaptam:
kérdésem: isztelt Doktorúr!
18 éves lány vagyok, fél éve élek nemi életet. Nem szedek fog. gátló tablettát, eddig óvszerrel védekeztünk. Viszont ebben nem bízok meg 100%-ban, ezért kiegészítő védekezésképp Pharmatex hüvelytablettát hüvelytablettát szeretnék.
A kérdésem az lenne, hogy ez a \\"kettős\\" védekezés mennyire biztonságos? És lehet a Pharmatexet minden együttlétnél alkalmazni, nem károsodik tőle a hüvelyem?
a dr. válasza: Ez a védekezés nem megbízható, viszont lesz egy folyása, amivel folyton orvoshoz járhat.
Miért ragaszkodik a retro módszerekhez?
Ma már tablettát szednek a nők!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon
ebből az jön le, hogy igen nagy hasznot húz le a fog.gátlókból..
Ennek az internetes azkértőnek én is írtam már.
Amikor elvesztettem a szüzességem, össze-vissza jött meg és azt hittem terhes lehetek.
Erre annyit írt vissza hogy úgy kell nekem miért nem szedek tablettát...
Nekem normális választ soha nem tudott edni
Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, és írtam még 2 ilyen internetes dokinak.
Az egyik azt írta, hogy a kettő együtt nagyon hatásos,megbízható, a másik dr. is hasonlót írt, plusz még annyit hogy szerinte elég csak az óvszer.
Nézd a te felelősséged! Ez a doki mondott egy megoldást...minden doki mást mond...te döntöd el melyiknek hiszel. Bár én egy olyan nőgyógyász kérdeznék meg akit személyesen (ismerőseim is) ismernek. Nem netes dokikat... érted mire gondolok. Ki tudja milyen f*sz ül éppen a gép előtt és írogat neked xD már bocsi...
Mindennek megvan a maga hátránya és előnye.
De amit szeretnél alkalmazni szerintem biztonságos. (Bár én tabit szedek :D:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!