Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon a nőgyógyászok szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nőgyógyászok szerint nem alkalmas kiegészítő védekezés a pharmatex?

Figyelt kérdés

Írtam egy internetes nőgyógyásznak a pharmatexel kapcsolatban, ez a választ kaptam:

kérdésem: isztelt Doktorúr!

18 éves lány vagyok, fél éve élek nemi életet. Nem szedek fog. gátló tablettát, eddig óvszerrel védekeztünk. Viszont ebben nem bízok meg 100%-ban, ezért kiegészítő védekezésképp Pharmatex hüvelytablettát hüvelytablettát szeretnék.

A kérdésem az lenne, hogy ez a \\"kettős\\" védekezés mennyire biztonságos? És lehet a Pharmatexet minden együttlétnél alkalmazni, nem károsodik tőle a hüvelyem?

a dr. válasza: Ez a védekezés nem megbízható, viszont lesz egy folyása, amivel folyton orvoshoz járhat.

Miért ragaszkodik a retro módszerekhez?

Ma már tablettát szednek a nők!

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon

ebből az jön le, hogy igen nagy hasznot húz le a fog.gátlókból..

2009. jan. 11. 17:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves 18:53-ös válaszoló, ezeket most miért linkelted be nekem? :)
2009. jan. 11. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az internetes azkértőnek én is írtam már.

Amikor elvesztettem a szüzességem, össze-vissza jött meg és azt hittem terhes lehetek.

Erre annyit írt vissza hogy úgy kell nekem miért nem szedek tablettát...

Nekem normális választ soha nem tudott edni

2009. jan. 11. 19:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valószinűleg kamu ez az egész internetes oldal, ahol érdeklődtél. Én nem szedhetek tablettát, és a nőgyógyászom ajánlotta a pharmatexet. Természetesen tudom , hogy nem olyan biztonságos mint az óvszer, de jobb mint a semmi.
2009. jan. 11. 20:05
 14/20 A kérdező kommentje:
örülök hogy viszonylag pozitív vélemények vannak a pharmatexel kapcsolatban. Az pedig, hogy mellé óvszert is használunk, teljes mértékben megnyugtat, mert ha kilyukadna, még mindig ott a másik:)
2009. jan. 11. 20:08
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, és írtam még 2 ilyen internetes dokinak.

Az egyik azt írta, hogy a kettő együtt nagyon hatásos,megbízható, a másik dr. is hasonlót írt, plusz még annyit hogy szerinte elég csak az óvszer.

2009. jan. 11. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a pharmatex miatt!Én is használom már régóta!És a betegtájékoztatóban az áll,h ha rendszeres folyásod lesz tőle,akkor kell abbahagyni!De nekem sose volt, csak az folyt ki,amit felraktam!
2009. jan. 11. 20:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Nézd a te felelősséged! Ez a doki mondott egy megoldást...minden doki mást mond...te döntöd el melyiknek hiszel. Bár én egy olyan nőgyógyász kérdeznék meg akit személyesen (ismerőseim is) ismernek. Nem netes dokikat... érted mire gondolok. Ki tudja milyen f*sz ül éppen a gép előtt és írogat neked xD már bocsi...

Mindennek megvan a maga hátránya és előnye.

De amit szeretnél alkalmazni szerintem biztonságos. (Bár én tabit szedek :D:D)

2009. jan. 11. 22:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen persze saját felelősségem, nem is azért írtam a dokinak, mert nem vagyok biztos a dologban, puszta kíváncsiságból, hogy ő mit gondol róla, én tisztába vagyok mindennel :). Csak mikor a 10 kérdésből 9re az a válasza hogy: "szereti az izgalmakat? ma már tablettát szednek a nők", akkor gondoltam hogy írok ide:).
2009. jan. 12. 09:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt a dokit én is láttam a neten,felháborító amit művel.Kivétel nélkül mindenkit a tabira buzdít.:S Én semmi pénzért nem szednék,én lassan 8 éve védekezek pharmatex+gumival,és eddig bejött!! :) Pár hónapja elkezdtem Patentexet használni,mert csípett a pharmatex,ezért váltottam.És mivel untam a gumit,most Patentexet használunk úgy,hogy nem megy el bennem,és még így is biztonságos!! Tehát a Te módszered akkor 200 % ! Nyugodj+!
2009. jan. 16. 23:05
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó választ :) már kipróbáltuk, és menni fog, ha minden igaz:)
2009. jan. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!