Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kellene megjönnie a menstruációmnak?
Figyelt kérdés
Most szedek először gyógyszert. Pénteken vettem be az utolsó szemet, de még nem jött meg, még most türelmes vagyok mert a tájékoztató szerint a 3-4. nap körül kell megjönnie a hétnapos szünetben, csak még semmi előjelét nem érzem, talán kicsit feszül a mellem de az már kb. egy hete. Így az első gyógyszerszedésnél ha esetleg nem jön meg az lehet attól hogy a szervezet még nem alkalmazkodott a gyógyszerhez, vagy akkor sürgősen menjek orvoshoz? Egyébként Yasminelle-t szedek, valakinek valami tapasztalat?2010. nov. 14. 19:35
1/5 anonim válasza:
nekem nem volt jó ez a fajta tabit,csak 2 hónapig szedtem,de más oka is volt,hogy abbahagytam,nekem a 7 napos szünetben volt olyan,hogy az utolsó előtti napon jött meg
2/5 anonim válasza:
kedves előző ha nem nagy kérés leírnád neked miért nem volt jó, mert én is yasminellet szedek és érdekelne. Kedves első ez egyén függő ne aggódj meg fog jönni, ha mégsem jönne meg a szünetben, akkor szerintem még nem kell rögtön a dokihoz rohanni elégha felhívsz egy orvost és megkérded hogy folytasd-e rendesen vagy el kell menni vizsgálatra?
3/5 anonim válasza:
Ha nem jön meg, akkor teszt. Ha nem vagy terhes, akkor elkezded a következő levéllel.
Amúgy mindenkinek más tabletta megfelelő. Attól, hogy az elsőnek nem vált be, attól még másnak jó lehet. És ha vmelyik az elsőnek jó volt, attól még nem biztos, hogy másnak is jó lesz...
4/5 anonim válasza:
az első vagyok
én nagyon rosszul voltam tőle,szinte minden tünet jelentkezett nálam,ami benne volt a tájékoztatóban,és miután kiürült a szervezetemből,utána elmúlt!de nemcsak ezért hagytam abba,hanem azért is mert kisbabát szeretnék a vőlegényemmel,viszont azért szedtem,mert nem volt rendesen mensim
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem eddig semmi gondom nem volt vele, semmi tünet nem jelentkezett. Viszont ma reggel már volt pici vérzésem, azóta semmi, kicsit idegesít, de gondolom így az első levél után előfordulhat ilyesmi, hogy kicsit bekavar. Eddig magától is nagyon pontos volt ezért zavar most ez.
2010. nov. 15. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!