Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szedek fogamzásgátlót, eddig alkalmaztunk kiegészítő védekezést biztos ami biztos alapon!Hogyan győzzem le a félelmem?
Én már 1 hét szedés után gumi nélkül szeretkeztem és semmi baj nem volt. A tájékoztatón az volt, hogy már a szedés első napján lehet. De ez olyan hihetetlen volt, hogy inkább vártam egy kicsit. Ne aggódj, nem lesz gond.
Petranova
Idő-idő-idő. De tényleg. Én már jó ideje szedek tabit, több mint fél éve, de az elején én se nagyon bíztam benne, ezért aztán a biztonság kedvéért, szinte minden levél végén volt teszt is...:/ Tök hülyeség tudom, de nah, így legalább megnyugtattam magam.
Meg ami nekem még sokat segített: elolvasgattam a tájékoztató füzetecskét, hogy milyen módon hat a tabi. Mármint hogy mennyi dolog működését megváltoztatja, plusz beszéltem párommal is, hogy ha neadj' mégis összehoznánk egy babát, akkor hogyan is legyen az a hogyantovább...
Szóval csak az tudom neked tanácsolni hogy türelem, türelem...és szedd rendesen, odafigyelve, akkor nem lehet semmi baj...
Köszi a válaszokat! A tabit szedem rendszeresen csak első héten kellett csúsztatnom egy kicsit mert csak éjszaka tudtam bevenni az első szemet és előre akartam hozni délutánra a szedés időpontját! Ez kb egy hét volt mikor minden nap kicsit hamarabb vettem be! Itt tanácsolták hogy így csináljam, elvileg nem gond!
Szerintetek ez okozhat gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!