Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély hogy az előváladé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély hogy az előváladékozástól terhes lehetsz?

Figyelt kérdés
Aki tudja az kérem írja le mert hogy még tudjak ellene tenni,ha ne adja isten attól is terhes lehet lenni!! Mert azt tom hogy van esély rá de mennyi???
2010. nov. 13. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést, már 6587x teszik fel. Az előváladéktól teherbe lehet esni, nem nagy rá az esély tudtommal, de van, és akkor a legvalószínűbb, hogy megtörténik, ha peteéreésed van. A 28 napos ciklusod 14. napján, ha jól tévedek. Pontos adatokkal nem szolgálhatok, de a www.google.com
2010. nov. 13. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
annál inkább. (lemaradt a vége)
2010. nov. 13. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
78 %
2010. nov. 13. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
van rá esély de ez szervezet függö is egyben. vannak férfiak akiknek nem is tartalmaz és ha tartalmaz is nembiztos hogy teherbe esel töle mert attol is függ mikor szeretkeztetek.. ennek ezer meg egy szempontja van amit megkell vizsgálni és akkor kiderül mennyi esélye van..
2010. nov. 13. 11:35
 5/9 anonim válasza:
Ez nagyon necces egy kérdés...ismertem egy lányt akinél ez volt a helyzet. Igen, teherbe lehet esni csak nagyon kicsi a százalékarány. Én mindenképp ajánlom hogy vegyél egy terhességi tesztet nem drága(1500-tól) könnyen beszerezhető. Sok sikert!
2010. nov. 13. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Kevés, ezzel az a baj inkább, hogy ki tudja, legközelebb beléd élvez-e teljesen. Ne legyen legközelebb!
2010. nov. 13. 16:05
 7/9 anonim válasza:
Én tegnap olvastam egy riportot egy orvossal, és pontosan erről kérdezték. Ő azt mondta, hogy az előváladékban 2% spermium van, és teherbe lehet esni tőle...sajnos...hasonló cipőben vagyok én is.. :S
2010. nov. 13. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
mi fél éve megszakítást alkalmazunk a párommal( ügyes fiú, mindig időben meg tudta szakítani) nekem semmi bajom nem lett, de a termékenység az egyéni dolog, függ az alkatidtól, a ciklusodtól, életkorodtól stb.
2010. nov. 14. 10:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Am 17/L
2010. nov. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!