Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdthetek fogamzásgátlót szedni azelőtt mielőtt megjönne?
Nem.
Egyrészt megzavarod a dolgot, másrészt nincsen semmi értelme. Ugyanis ilyen esetben az első levélnél mindenképpen kellene kiegészítő védekezés, hiszen abban a hónapban a tabi már nem tudja megakadályozni a peteérést.
A fogamzásgátlót a menstruáció első napján kell elkezdeni, igy már az első hónapban védett vagy! A menstruáció 4.v.5. napján is kezdheted, de akkor az első hónapban még kiegészitő védekezést kell használnotok!
Amint beszedtél egy doboz fogamzásgátlót tartasz teljes 7 nap szünetet ami azt jelenti hogy a 8.napon kezded a következző dobozzal! A hét napos szünet alatt meg kell hogy jöjjön kb.a 3. vagy 4. szünetmentes napon!
De keress fel egy nőgyógyászt, hogy elmagyarázzon neked mindent, ne félj kérdezni és egy tanács: én ugy csináltam, hogy minden kérdésemet összeirtam egy papirra és ezzel mentem el az orvosomhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!