Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » LIDL-ös óvszer alternatíva?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LIDL-ös óvszer alternatíva?

Figyelt kérdés
Mindegyik városban található üzletből eltűnt a saját (asszem Mondos nevű) termékük, nem tudom, csak átmeneti készlethiány-e. Olcsóbbat keresnék, mint a durex, amiben amúgy sem bízom annyira, volt már szakadás. Van valami ilyen olcsóbb, de megbízható dolog? Ezzel a lidl-össel évek alatt egyszer sem volt gond.
ápr. 16. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj be a boltba és nézz szét mennyit szeretnél rákölteni.
ápr. 16. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ezért írtam ki a kérdést, itt ahová megyek, 1-2 nagy márka van és ennyi. Rendelek is szívesen, véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ezt nem lehet szétnézéssel megoldani. :)
ápr. 16. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más és más jön be.

Nekem pl a durex teljesen jól bevált.

ápr. 16. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is arra jutottam, hogy az egyes válasznak aztán nem sok értelme volt XD

Bár nem fog ez se segíteni neked, mert mi meg ponthogy már sokfélét próbáltunk és mindig visszatérünk a durexhez, mert az a legjobb érzésre nekem.

A Masculan egyel olcsóbb kategória, azt max azért vesszük, hogy játékszerre húzzuk néha :P

N

ápr. 16. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező inkább nézd az eget!
ápr. 16. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Neten vegyel, tized arba kapsz
ápr. 17. 05:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg készlethiány lehet felétek, mert én a héten 2 Lidl-ben is jártam, mindegyikben fullon volt a polcon a készlet.

Bocs, alternatívát nem tudok, én is csak azt használom.

ápr. 19. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Temus ovszert kell venni.
ápr. 19. 19:12
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es, köszi, ez is hasznos infó volt, a többieket nem mínuszoltam, de a kérdésre szinte senki nem válaszolt. :)
ápr. 20. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha Lidl van arrafelé, nagy valószínűséggel valami nagyobb drogériahálózat szintén, be kell menni körülnézni, ott is vannak olcsóbbak, saját márkások. Érdemes kipróbálni egyet-kettőt (Preventivo, Young hearts stb). Lehet, lesz olyan, ami ugyanarról a gyártósorról jön le, csak más csomagolásba teszik. Masculan az meg mindenhol van, és olcsóbb a Durexnél. Ha eleinte bizalmatlan vagy, akkor "akció" közben ellenőrizd le a gumi épségét vagy történjen a befejezés máshová.

Netről is rendelhetsz, 144-es kiszerelés van ilyen 8-10 ezerért.

ápr. 20. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!