Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni tegnap a fogamzásgátlót és ma (25 órával utána) még bevettem kettőt (tegnapit és a mait) és ezzel véget is ért a levél. Most tartsam a 7 napos szünetet szokásosan?
Figyelt kérdés
A dokim szabin van, nem tudom felhívni ezzel kapcsolatban. Ha hét elején volt szexuális kapcsolatom (aznap és utána levőn is rendesen beszedtem, majd utána felejtettem el) és azóta nem csinàltuk akkor a hiányzó tabletta miatt nem lehetek most terhes ugye?ma 09:45
1/4 A kérdező kommentje:
*** a szexuális együttlét napján este vettem be és az utána levő estén felejtettem el
ma 09:49
3/4 anonim 

válasza:

Betegtájékoztató?
Egyébként az utolsó 2 szemnél már oly mindegy. Olyankor inkább azt szokták tanácsolni, hogy be se vegye az ember, hanem tartsa meg a 7 napos szünetet, majd onnan folytassa.
Gyakorlatilag így szokták/ajánlott tologatni is a megvonásos vérzéses napokat, ha mondjuk pont nyaralásra esne vagy akármi.
4/4 anonim 

válasza:

Betegtajekoztatóban biztosan benne van részletesen leírva.
Viszont egyszerre kettőt hülyeség volt bevenni. Max egyet szabadott volna és megtartani a szünetet. Vagy már be sem kellett volna venni és akkor 2 nappal előbb jön meg. De tényleg hasznos tudás az olvasás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!