Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez mii lehet? ,

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mii lehet? ,

Figyelt kérdés
Nagyon rég óta haverok vagyunk egy pasival!!!Kb 4 éve!!!Soha nem kér tőlem olyat hogy pl szopjam le vagy ilyenek és pár hónapja ilyen dolgokat kér!!És én meg meg csinálom mert én kezdek többet érezni mint haver!!!És ő más h nem közelít!!Én próbáltam vele beszélni,meg célozgatni hogy ez így nem jó,de ő erre azt válaszolja hogy ilyen egy jó haver!!!És nem tom hogy hogy tudom neki úgy figyelmébe hozni hogy ez nagyon nem jó mert én kezdek többet érezni mint haver!!Szerintetek ha őő tőlem ilyeneket kér hogy baszunk ,szopjam le meg ilyenek ez mitől lehet!!És közben nagyon jó haverok vagyunk mindent el mondunk egymásnak!!!Szerintetek mit csináljak? De semi kép nem akarom el veszíteni mint haver!!!
2010. nov. 8. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem lehetsz egyszerű... Kihasznál, te meg hagyod magad. Teljesíted a kívánságait, ő cserébe nem ad semmit. Ez azt jelenti, hogy nem jelentesz neki semmit, nem tisztel téged, úgy használ, mint egy tárgyat. Ne csinálj hülyét magadból, legyen már benned tartás. Te voltál a buta, hogy belementél, ő férfiből van, miért mondana nemet egy ingyen numerára? Viszont így már nem vagy értékes számára, mint nő, ingyenk*rvának használ, már bocs. Nem lett volna szabad ezt tenned. Ha többet akarsz egy férfitől, nem az a módja, hogy lepippantod, meg megd*gatod magad. Ezt kicsim nagyon eltoltad. Szerintem hagyd ezt a srácod, párkapcsolat ebből biztos nem lesz és máskor légy okosabb, legyen benned tartás! Legyél Nő, ne pedig ingyenl*tyó!

26/N

2010. nov. 8. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
grat.
2010. nov. 8. 16:22
 3/5 anonim válasza:
hány éves vagy?
2010. nov. 8. 16:28
 4/5 anonim válasza:
kihasznál ... és nem, nem ilyen egy jó haver..
2010. nov. 8. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
17 múltam!!Tudom hogy el csesztem!!De őő rá mindig lehet számítani bár mi is legyen!!Segíteni keljen mellettem van ha baj van ha boldog vok ha szomorú!!És tesz olyan célozgatást amit épen egy haver nem!!
2010. nov. 8. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!