PCOS-re fogamzásgátlót adtak, de nincsenek PCOS-es tüneteim cisztákon kívül. Szedjem ennek ellenére is?
Figyelt kérdés
Cisztáim vannak és fél évente van, hogy megfájdítják a hasamat, mivel nyomják a petefészkem. A menstruációm rendszeres, néha van, hogy maximum 1 hetet késik. Ezen kívül nincs az inzulinnal bajom, vékony vagyok, nem nő erős szőr rajtam és nem hullik a hajam. Minden 2.-3. Nap edzek, normálisan eszek nagyjából, de a nőgyógyászom legutóbb kérdés nélkül felírt egy Evra nevű fogamzásgátló tapaszt. Riogat azzal, hogy el kell majd távolítani idővel a petefészkeim és nem tudom mi tévő legyek. Jót tenne nekem a tapasz? Vagy csak rontana a helyzeten? Folyamatosan olvasok utána de nem tudom mit tegyek. Félek, hogy tényleg el kell távolítani idővel a petefészkeimet..tegnap 20:27
1/6 anonim válasza:
Menj el egy másik orvoshoz is, hátha egyrészt mást ajánl, másrészt, ő pontos választ tud adni minden kérdésedre.
2/6 cinderella_ válasza:
Másik orvoshoz is menj el, biztos, ami biztos. A többség csak a gyógyszer felírásra megy.
Nem kéne riogatnia téged. 😔
4/6 anonim válasza:
Pcos-re fogamzásgátló? Keress másik orvost!
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne szedd. Vagy nem tudom hogy amúgy hogyan védekezel szexben. A fogamzásgátló nem gyógyít meg semmit
6/6 anonim válasza:
A fogamzásgátló tüneti kezelés több mellékhatással mint bármi. Ne szedd. Keress olyan orvost aki segít a kiváltó ok kezelésebdn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!