Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért barnázgattam, miért fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért barnázgattam, miért fáj a cicim?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el szedni a fogigátlót. lassan a levél végénél tartok. DE kb egy hete barnázgattam,tényleg csak éépen észrevehetően,most meg 1napja nagyon fájnak a cicieim?

Ez mind a tabitól lehet?

2010. nov. 7. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Mi az h barnázgatni?
2010. nov. 7. 22:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Átlátszó vagy fehér hüvelyváladék helyett barnás elszineződés van a bugyin.
2010. nov. 7. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tabitól van. Első két-három levélnél "normális". Ha később is előfordul, menj vissza az orvoshoz.
2010. nov. 7. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
A barnizgatásnál előfordul, hogy fájciznak a cicik. Ne aggódj, nem a tabitól van, de ha nem vagy benne bizti, akkor kércizd meg a dokit....
2010. nov. 7. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Cső! nem barnázgatunk együtt?
2010. nov. 8. 00:48
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
igen ez természetes, minden nőnek fájnak a tablettától a mellei és a mellbimbói. de ez csak átmeneti amíg hozzá nem szokik a szervezeted. de a tabletta csökkenti a szexuális vágyadat is.
2010. nov. 8. 01:45
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

WTF?barnázgattam=heroinoztam

Hogy miért csináltad?Gondolom kicsit le akartál nyugodni tőle.

2010. nov. 8. 04:24
 8/13 anonim ***** válasza:
a barnázgatás erre felénk nagyon csúnya és büdös dolgokat jelent:D sokan kötekedni fognak
2010. nov. 19. 06:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Mégis miért csúnya dolog?

gondolom edddig csak pasik vlaszoltk. nem is értem miért ide írtam akkor.

A gyerekvállalás,nevelésnél,csak tapasztalat anyukák vannak...de tanultam belőle!

Oda fogok legközelebb írni.

2010. nov. 19. 09:10
 10/13 anonim ***** válasza:

lol XD

Mi az, hogy fogigátló? Ha én a barátomnak ilyet mondanék biztos, hogy szájon vágna, remélem anyádék is így tesznek!

2010. nov. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!