Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban vagyok rövid ideje (40es nő vagyok),hosszú idő óta,így kikötöttem h az ággyal várnunk kell.szeretnék fogamzásgátlót szedni h ne kelljen másképpen védekeznünk.ki irhat fel ilyet és mennyi idő után leszek védett?
Figyelt kérdés
ma 11:59
1/5 A kérdező kommentje:
fiatalabb koromban NOVYNETTE-et szedtem, erre emléksze. melyik a jobb: a
NOVYNETTE CONTINUOUS
vagy a
NOVYNETTE filmtabletta?
ma 12:07
2/5 anonim válasza:
Férfiként kérdezem, hogy nincs nőgyógyászod? De komolyan!
3/5 AzImi válasza:
Miért akarod felborítani a hormonháztartásodat fogamzásgátló tablettákkal?
Ennyi idős korban én inkább egy spirált tetetnék be, addig meg jó lesz a koton is.
4/5 A kérdező kommentje:
2/2 kedves Férfi. Nincs. Az utóbbi években ugyanis több klinika szűrőcsomagjait vásároltam meg és tettem eleget ezeknek a szűréseknek. most melyikhez rohanjak oda fogamzásgátló vényért?
ma 12:24
5/5 anonim válasza:
Novaring hüvelygyű.
Mi azzal védekezünk hónapok óta. És rendszeresen puncibaélvezek.
Szerintem ez a legegyszerűbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!