Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszáriummal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Elolvastam már az összes idevágó kérdést, de régebbiek, hátha azóta többen használjátok?
Kellemetlen helyzetbe kerültem. Eddig óvszerrel védekeztem, de a jelenlegi párom nagyon nem bírja, kipróbáltuk vele többször is, de nem tud túllendülni azon, hogy rajta van. Tabletta, hormonális cuccok nálam kizárva trombózis hajlam és egyéb eü. probléma miatt.
Nem szültem, nem is szeretnék, így a spirál is kizárva. Plusz nem akarok még egy steril gyulladást, így is szinte állandóan gyulladásban van a szervezetem. Ennyit a háttérről. Nem sok lehetőségem maradt. 😢
Párommal arra gondoltunk, hogy így védekeznénk a nem kívánt terhesség ellen: pesszárium + hozzá való spermicid gél + megszakítás + lehetőség szerint a termékeny napok elkerülése (hőmérőzéssel, nyákfigyeléssel). Kellemetlen, macerás, kicsit se spontán, de nincs jobb ötletünk.
Ez így vajon elég biztonságos lesz szerintetek? Plusz várok tapasztalatokat is, bármilyet a pesszáriummal kapcsolatban. Pl. Kényelmes, nem érezni ha felteszem?
A Cayát néztem első körben, de az már elsőre szemet szúrt hogy 15 véleményből 4-en írták, hogy sikeresen teherbe estek mellette... 😞
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!