Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha kiszakadt a gumi de kihúzta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiszakadt a gumi de kihúzta attol lehet baj?

Figyelt kérdés
Kozosules utan kihuzta a parom es ugy ment el viszont mikor ki akarta dobni a gumit akkor latta az oldalan hogy egy kis tűszúrásnyi lyuk van rajta. Sosem szedtem gyógyszert és nem is akarok de ettől teherbe eshetek? Mert akkor szerzek be esemény utánit.
dec. 23. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Ha olyan helyen van a lyuk ahova az elöváladék nem juthat el akkor nem valoszinü.
dec. 23. 01:44
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha oldalt van rajta lyuk akkor nix problem, ha a tetején akkor esetleg, de akkor szét is szakadt volna menet közben.
dec. 23. 03:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Persze mert azt csak úgy lehet szerezni mont a cukrot

Esemeny utanit orvosnak kell felirnia receptre

dec. 23. 06:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kétségbe akarom vonni a leírtakat, átérzem a kérdező aggodalmát, de ilyenről még nem hallottam, hogy tűszúrásnyi lyuk keletkezik a gumin.

Ugyanis ha a gumi kilyukad, akkor konkrétan széthasad az egész, elvégre latex anyagból van.

(Nálam egyszer szakadt ki felhelyezéskor, aktus előtt (lidl pénztárnál található Lifestyle(?)). Miután legörgettem, pár másodperc után egy pattanó hang jelezte, hogy ő inkább darabokra esik a partnerem testrészén. Pedig jó méret volt, felhelyezésnél sem volt probléma.

Akkor döntöttem el, hogy innentől csak durex (12 éve védekezek gumival, a legvékonyabb invisible sem szakadt még ki 1 órás menetek után sem).

Jelenlegi partnerem is mesélte, hogy egyszer ő is járt úgy, hogy aktus közben baj lett: érzett egy szétrepedő-pattanó érzést, és miután kivette, akkor látta, hogy az óvszer gyűrűjén kívül kb semmi nem volt már rajta, mint bűvész a kalapból a kendőt, úgy húzta ki a gumit a partneréből.

Az is masculan márka volt ha jól emlékszem a sztorijára, azóta ő is a durexre esküszik, 8 éve, gond nélkül.

Kérdező, ti milyen márkát használtatok? Csak kíváncsiságból. Lehet hogy gyártási hibás volt, bár még úgy is érdekes. Egyébként ritkán a durex is visszahív termékeket, ezeknek a gyártási sorozatszámát érdemes felírni, neten fent vannak. Bár boltok polcain még sosem találkoztam a neten szereplő visszahívott termékekkel, nem lett bingó találatom, de ilyeneknek is érdemes utána járni.

dec. 23. 06:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem eddig minden guminál volt szakadás. Persze nem rendszeresen ez nem azt jelenti.

Nyilván a dobozon nem véletlen van rajta hogy a gyártó nem vállal felelősséget szakadás esetén.

Ez szerintem nem márkához kötött.

Nem mellesleg mindenki megnyugodhat, a legtöbb óvszer ugyanott készül egyazon gyártó soron.

dec. 23. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Hat ha allat modjara ba**tok akkor johogy kiszakad
dec. 23. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Mostanában feltűnően sok az olyan páros, akik nem tudnak normálisan kotont használni. Gyanítom, hogy eme gyártók sem arra mennek, hogy szaporodjanak. Gyakorlatilag minden dobozon, vagy dobozban van használati utasítás. Nem egyszer használtam már gumit, de életemben nem szakadt ki még egy sem.
dec. 23. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor neked szerencséd volt eddig vagy ki minek nevezi ezt a dolgot.

Nekem több mint 30 év használat után volt nem egy kettő kellemetlen szituáció. Persze baj nem lett hála égnek belőle.

Egy óvszer elég sokat képes kibírni, emlékezzünk csak vissza mennyit megtöltöttünk vízzel.

Nálam sem azért volt szakadás mert béna vagyok felhelyezni.

Szerintem inkább a probléma azzal van mostanság, hogy elég sokan használnak síkosítót, amely mint mindre rá van írva, roncsolhatja az óvszer anyagát. Teljesen mindegy milyen márka vagy típus.

dec. 23. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 a piacon lévő síkosítók 99%-a víz bázisú (nem roncsolja a gumit), éppen azért,mert tisztában vannak a gyártók azzal, hogy a legtöbb ember óvszert használ.

A hiba lehet mégis a te gépezetedben van. Persze 30 év alatt a nagy számok törvénye szerint is lehet baleset, de korábban úgy írtad, "eddig minden guminál volt szakadás".

Az úgy elgondolkodtató. Jó méretűt vettél egyáltalán? Száraz volt a partner? Köröm nem sértette fel egy-egy odanyúlásnál, vagy felhelyezéskor? Stb.

Mondom, én 12 éve gumizok, lekopogom, együttlét közben sosem szakadt ki egy sem. Nálad meg állandóan.

Gyakorold még, tárd fel a hiba okát.

dec. 23. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha értelmezted amit írtam, akkor ott van hogy nem rendszeres, egy kettő kellemetlen eset. Illetve minden márka esetében van egy hiba százalék. Nem véletlenül mondják hogy 100% fogamzásgátlás nem létezik. De van ha nem szexelsz. De még a tabletta esetében is van esély a teherbe esésre.

A síkosítók mindegyikére rá van írva, hogy roncsolhatja az óvszert. Legyen az víz vagy szilikon alapú.

Vegyél le egyet a boltban es6 olvasd csak el. Ez lehet bármilyen márka, a nagyra preferált durex esetében is rá van írva.

dec. 23. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!