Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tehetek a dolog ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek a dolog ellen?

Figyelt kérdés
A napokba volt aktusom egy sráccal és nekem ez az első volt így nem úgy mentek a dolgok ahogy elképzeltük, de nem is ez a lényeg. Srác elmondása szerint kuvára szűk voltam így nem is nagyon sikerült neki a dolog, de engem bosszant az, hogy mivel elélvezett (használtunk gumit azt hozzá teszem)hogy ne adj isten belém valahogy nem-e ment be amit mondtam is neki, 100%-ra biztosra mondta, hogy ne aggódjak mert csak az ágyra ment.Sajnos a paranoiám most is felül emelkedik szóval nem tudom mit csináljak, vagy-e tapaszt rá vagy ne, 1 ilyentől lenne-e bajom stb:/ Megjönnie meg már csak január elején kéne, és ahogy olvastam hogyan is kéne használni ezeket mindenhol azt írtják, hogy a menstruáció után egyből...

dec. 19. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Használtál gumit. Mi a kérdés???
dec. 19. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az abortusz okés, akkor kivárhatod a következő mensit, ha sokat késik menj orvoshoz vele.
dec. 19. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt írod hogy használtatok gumit, akkor?

Mikor ment az ágyra?

Volt benned gumi nélkül?

dec. 19. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Védekeztetek gumival. Általában így szoktak szexelni azok, akik nem akarnak gyereket. Ennél többet mit lehetne tenni?

Nekem inkább az gyanús, hogy nem bízol ebben a pasiban. Nem úgy alakult ahogy tervezted, azt mondta, hogy krvára szűk voltál (ezzel utalva arra, hogy a te hibád), nem sikerült a dolog, és nem hiszed el neki, hogy nem beléd ment. Gumival nem értem azt sem, hogy ment az ágyra. Nekem az a gyanús, hogy alap tudás nélkül, felkészületlenül vágtál ebbe bele, nem a megfelelő partnerrel. Milyen tapaszról beszélsz? Nem is értem a végét.

dec. 19. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj... nem lesz gond.
dec. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!