Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek meg fog még jönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg fog még jönni ebben a hónapban??

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már több éve folyamatosan, jelenleg több mint fél éve nem volt szexuális kapcsolatom, így terhesség kizárva. A lényeg, hogy nem jött meg, az új levél második szeménél járok. A múlt héten antibiotikumot kellett szednem, több órás kihagyással vettem be, úgy ahogy azt mondták. Pecsételő vérzés sem volt mellette, viszont meg sem jött. Vasárnap délután, vagy hétfő reggel szokott megjönni. Szerintetek még megjöhet, vagy most kimarad ebben a hónapban?
tegnapelőtt 07:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hívd fel a nőgyógyászod. Nem normális hogy gyógyszer mellett kimarad, főleg mert attól nem menstruálsz, hanem helyette van ilyen "megvonásos vérzés".

Bár ha amúgy sincs szexualis életed inkább ne mérgezd magad vele.

tegnapelőtt 08:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Én az antibiotikumra gondolok, hogy az zavarta meg. Mivel egyébként mindig megjön rendesen. A gyógyszert meg nem fogom abba hagyni, majd újból elkezdeni később. Azzal nagyobb zavart csinálnék.
tegnapelőtt 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Azzal hogy szeded azzal okozod a legnagyobb zavart. Nem veszed észre csak ha abbagyd hogy milyen károkat okozott. Tapasztalat
tegnapelőtt 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy köszönöm azért jól esett volna kérdező!
tegnapelőtt 08:14
 5/13 A kérdező kommentje:
4#Pontosan mit kellett volna megköszönnöm? :)
tegnapelőtt 08:20
 6/13 A kérdező kommentje:

3# Kedves hármas, nem ez volt a kérdés, hogy szedjem-e a gyógyszert vagy sem. Inkább az hogy az antibiotikum kúra után, volt-e már olyan akinek teljesen kimaradt a vérzése az adott hónapban?

Egyébként meg én nem szeretnék gyereket, se most, se később.

tegnapelőtt 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem kötelező hormonokkal mérgezned magad.

De próbáljon segíteni a fene. Nem, nem volt ilyen soha 10 év alatt. De sok sikert a trombózishoz meg az aszexualitáshoz

tegnapelőtt 08:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én ugyan nem szedek fogamzás gátlót de volt olyan nem is olyan régen nekem is, hogy erős antibiotikumot kellett szednem és totál megzavarta abban a hónapban a ciklusomat! ;-)

tegnapelőtt 08:32
 9/13 A kérdező kommentje:

7# A nem kívánt terhességtől, esetleges abortusztól jobb a fogamzásgátló tabletta.

Nem kell rosszindulatúnak lenni. :)

tegnapelőtt 08:34
 10/13 A kérdező kommentje:
8# Köszönöm. 🙂
tegnapelőtt 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!