Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien óvszert vagyek? És mekkorát? (lent)
a legtöbb óvszernek általában egy mérete van. ezeken kivül vannak az extra nagyok(négereknek) meg vannak extra kicsik(ázsiaiaknak), de a normál európai emberek általába rendeset használnak.
az óvszereken belül is vannak különféle kategoriák: bordázott, extra vastag, extra vékony, extra sikositos...stb...
Ha elsőnek szexelsz akkor szerintem durex extra safet használj, mert ugy nem izgulsz annyira h lessz e gyerek meg ilyesmi, mivel elég vastag...
F/18
Durex Real Feel... mi most próbáltuk ki és elég jó. Amúgy a durexesek 56 mm átmérőjűek, a Lifestlyes 54mm (bár ebből nem biztos hogy mindegyik fajta de nekem így rémlik). Egyébként ahogy fentebb irták nincs különösebb méretezés.
Saját tapasztalatból még annyit, hogy a Lifestyles nálunk nemhogy elszakadt, de egy egész darab kiszakadt belőle... Azóta csak Durex (3+1 db-os "Love" kiszerelés, meg a real feel).
Na figy leírom amit ismerek (csak a Durexeket ismerem mert az a legjobb)
Extra safe: ez vastag, több védelmet ad, de szar élményt, semmit sem érzel benne
Ultra thin: vékony, elvileg könnyebben szakad, mert vékony, de kicsi az esélye, nekem még 1x sem szakadt ki!!! És érzel benne sokmindent!
Elite: vékony + extra síkosító.
Classic: tök hagyományos, semmi extra.
Performa: ezzel később fogsz elmenni ez akkor kell ha gyorsan elmész. Én néha szoktam használni :$
Comfort XL: ez nagy f@szra kell :D 20 cm fölött. Nemtom milyen mert nekem normál méretem van :D
Pleasuremax, Arouser, Sensation: ezek ilyen bordázottak vagy pöttyözöttek szal jobb érzés, főleg a csajnak.
Pleasuremax Warming: ez is bordázott meg ez melegít is fura érzés de nem rossz :D
Love, Fantasy: ezeknek az alakja más, a Love asszem szűkebb egy kicsit. Nem nagy szám egyik se sztem.
Select: ez ízesített, ez akkor kell ha dugás után akarsz szopatni vagy ilyesmi h ne legyen szar íze a síkosítónak ami a farkadon maradt.
Jeans: na erre még nem jöttem rá mi a különbség, sztem tök ugyanolyan mint a Classic :D
Am nekem az Elite jött be a legjobban én azt nagyon szeretem. Meg néha Performát is használok amikor pl. már rég nem találkoztunk és naon be vok indulva és tom h hamar elmennék... de első alkalommal ez nem kell! Sztem Elite-t vegyél vagy Ultra Thint!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!